Horna 2023:
Way Out West
Vihtijärvi
16-18.6.2023

from to
Airsoft Elävä historia

Olet juuri saapunut lännen rajaseudun pikkukylään onneasi etsimään, sillä on huhuttu, että alueella olisi paljon kultaa. Sitä jotkut onnekkaat saattavat löytääkin, mutta useimmille kohtalona on vain päätyminen Hornaan…

Horna 2023: Way Out West järjestetään 16.-18.6.2023 Vihtijärvellä. Hornassa villi länsi herää eloon! Tapahtuma kestää koko viikonlopun, mutta varsinainen tapahtumapäivä on 17.6. lauantai klo 10-22.

Horna on vanhan lännen historian elävöityksen aktiivisempi muoto eli eräänlainen “live action reenactment”. Horna on airsoft-avustettu roolipelin muotoja hyödyntävä, mutta rooliton ja käsikirjoittamaton elävöitys, joka on muutakin kuin pelkkää räiskintää…

Hornassa villi länsi herää eloon. Tarkoituksena on pukeutua, varustautua ja käyttäytyä ajanmukaisesti yhden päivän ajan ympäristössä, jossa kaikki osallistujat käyttäytyvät ja toimivat ajan hengessä.

Hornan alkuasetelmassa keltanokat, tyhjäntoimittajat, pohatat, pahantekijät sekä pyssymiehet ovat juuri saapuneet lännen rajaseudun pikkukylään onneaan etsimään, sillä on huhuttu, että alueella olisi paljon kultaa! Sitä jotkut onnekkaat saattavat löytääkin, mutta useimmille menestyksen avaimet löytyvät kuitenkin jostain muusta.

Koska Hornan tarkoitus on olla yllätyksellinen kokemus, kuin olisit ensikertalaisena saapunut lännen rajaseudulle, ei juonesta luonnollisesti kerrota ennakkoon. Oleellista on, että olet valmis eläytymään tilanteisiin Amerikan vanhan lännen mukaisesti. Kuten oikeassakin elämässä, mihinkään ei ole pakko ryhtyä. Saluunassa “hengailu” ajan hengessä on sallittua, jos pelistä ei muuta halua. Kuitenkin, jos sinut esim. aseistautumattomana ryöstetään alueella kulkiessasi, sinun tulee ottaa tilanne vastaan ajan hengessä. Mitään roolia ei tarvitse esittää, kunhan käyttäydyt tilanteen mukaisesti.

Osallistumisvaatimukset:

Turvallisuus ja vastuukysymyksistä johtuen pelin aikana alueella saavat oleskella ainoastaan ilmoittautuneet ja hyväksytyt peliin osallistuvat henkilöt. Ulkopuoliset eivät samoista turvallisuus- ja vastuukysymyksistä johtuen voi oleskella pelialueella koko tapahtuman aikana. Koiria ei saa pitää pelialueella. Koirat on pidettävä kytkettyinä pelialueen ulkopuolella. Alle 18v saavat osallistua peliin ja oleskella alueella vain huoltajien mukana.

Lisätietoja ja ohjeita https://cows.fi/horna

Lue oleelliset ohjeet, osoite, ruokailu, majoittuminen ja leiriytyminen, ym. https://cows.fi/horna-vihtijarvi

Ilmoittautuminen:

Alias on COWS ry'n jäsenille vahvistettu Alias nimi. Mikäli et ole yhdistyksen jäsen, huomaathan, että yhdistyksen jäsenillä on etuoikeus heille vahvistettuihin Alias-nimiin, mutta voit muutoin toki esiintyä valitsemallasi lempinimellä. lista varatuista nimistä löytyy https://cows.fi/alias-gallery/
Osallistujia kehoitetaan saapumaan kimppakyydillä, jos suinkin mahdollista, sillä pysäköintitilaa on rajoitetusti!
Huom! alaikäisten ja/tai vajaavaltaisten osallistuminen vain osallistuvan täysi-ikäisen pelaajan mukana
Yhdistyksellä on pieni tapaturmavakuutus joka korvaa henkilöille aiheutuneet tapaturmaiset vahingot. Yhdistyksen ulkopuoliset vastaavat vakuutussuojastaan itse. Samoin kaikki osallistujat vastaavat itse mahdollisista laajemmista vahingoista. Ilmoittautumalla tapahtumaan vapautat järjestäjät ja muut osallistujat tapahtuman normaalin toiminnan puitteissa sinulle mahdollisesti syntyvistä vahingoista.
Osallistumismaksut: Leiri- ja kisamaksu 25 eur