Buckskinner SM -kilpailut 8.-9.6.2019

from to
Buckskinner-kisa

Aika: 8.-9.6.2019.

Paikka: Ruotsinpyhtää

Huom! Kisa on kaksipäiväinen:

Lauantaina kisapaikka Rendezvous Leiri, Ruotsinpyhtää. Aloitus kello 12.00.

Sunnuntaina kisapaikka Ruotsinpyhtään ampumarata. Aloitus kello 11.00.

Palkintojen jako Sunnuntaina Rendezvous leirillä, noin 1h kilpailun päättymisen jälkeen.

Kilpailussa mitellään turkismetsästäjien taidoissa, kuten ampuminen, kirveen/veitsen/keihään heitto, jousiammunta, tulen sytyttäminen jne. Tarkka ohjelma, tehtävät ja pisteytys paljastuvat kisan aikana. Kilpailun johtaja Bowman.

Luokat ja varusteet

Buckinner kisassa vaadittava ase on olalle tuettava piilukkotoiminen mustaruutiase.

Vaatetuksen täytyy olla ajan henkeen sopiva eli “normivaatteissa” ei voi kilpailla.

Vaatteita voi olla mahdollisuus lainata, mutta tieto tarpeesta pitäisi olla ennen kisaa.

Tänä vuonna on lisäksi tarjolla ”Muzzleloaders” sivuluokka. Luokkaan voi osallistua nallilukkoisella olkapäähän tuettavalla mustaruutiaseella. Sivuluokka ei kilpaile pääluokan palkinnosta, mutta kilpailija suorittaa samat tehtävät kilpailussa.

Aseet voivat olla yksi- tai kaksipiippuisia, kertatoimisia mustaruutiaseita, mutta kilpailun aikana saa olla vain yksi piippu ladattuna kerrallaan. Lataukset voidaan kuljettaa turvallisesti ”ruutisarvessa” tai erillisissä valmiiksi mitatuissa annosputkissa. Kohdistuslaukauksia ei sallita kisapaikalla.

Kilpailijalla tulee olla sunnuntaina käytössään henkilökohtainen ampuma-ase ja sen tarvikkeet. Huom! Aseita ei käytetä eikä kanneta mukana lauantain kisa-osuudessa leiri-paikalla.

Muut tarvikkeet saa tarvittaessa lainaan kisapaikalta. Tehtävänkuvauksen mukaisesti voi kuitenkin olla mahdollista käyttää myös omaa puujousta, veistä, heittokirvestä, tulentekovälineitä , jne, mutta kaikkien on oltava mallia “periodi” eli ei moderneja välineitä.  Silmiensuojaus on pakollinen kaikille ampumaradalla kilpailun aikana.

Osallistumismaksu 10e. 

Kisamaksut yhdistyksen tilille 5.6. mennessä OmaSP:

FI02 4108 0010 9159 50

Viitenumero: 2019060822

Ilmoittautumislomake