Bukkari ja muut suustaladattavien ystävät tervetuloa Lopelle! (2016)

CAS-SM kisoihin on aikaa enää viikko! Tasan viikon päästä perjantaina kisataan sivulajeja; plainsman, wildbuch ja pitkän matkan LongRange kisat. Tänä vuonna longrange kisoissa yleisön pyynnöstä myös SUUSTALADATTAVAT 100m.

Buckskinnereille ja muille suustaladattavien piilukko- ja nallilukkokiväärien ystäville tarjoamme COWS-jäsentarjouksena Long Range Suustaladattavat 100m -kisan tänä vuonna maksutta! Mikäli haluat saman tien osallistua tänä vuonna muihinkin LongRange kisoihin, koko paketista veloitamme 15 euroa (pääkisaan ilmottautuneille ilmainen. Tarjoukset voimassa vain tänä vuonna. Jos et ole jäsen voit liittyä sellaiseksi, tai osallistua pääkisan maksulla.). Eli Bukkarit ja muut nokikeppimiehet nyt mukaan kisoihin ampumaan pieniä ja vielä pienempiä biisoneita!

Long Range kisat ammutaan perjantaina 15.7 n. kello 15-21, Lopen ampumaradalla, aloittaen 150m lajeista. Ilmottautuminen “SM-kisailmoituksella”:http://www.cows.fi/index.php?id=906the-north-star-trail-cas-sm-15-1772016
Mahdollisuus myös pystyttää tiipii tai teltta ampumaradan majan maastoon, ja viettää samantien koko viikonloppu lännenhenkisessä seurassa (huomaa rasti ilm.lomakkeessa, vesi/vessa/saunamaksu 5e).

P.S: Ei olla kaukana Läykän leiripaikaltakaan