Buckskinner SM 12.9.2020

ical Google outlook Buckskinner-kisa

Buckskinner SM 2020 Suomenmestaruuskilpailut järjestetään Vampulan ampumaradalla Snake Valley Rendezvous & Action Air -tapahtuman yhteydessä Lauantaina 12.9.2020.

HUOM! Kisa järjestetään sillä ehdolla, että kilpailuun on ilmoittautunut vähintään 7 ampujaa 14.8.2020 mennessä.

Kilpailussa mitellään turkismetsästäjien taidoissa, kuten ampuminen, kirveen/veitsen/keihään heitto, jousiammunta, tulen sytyttäminen jne. Tarkka ohjelma, tehtävät ja pisteytys paljastuvat kisan aikana.

Varusteet

Kilpailijalla tulee olla aikakautta kuvaava asustus, henkilökohtainen olalle tuettava piilukkoase (nallilukko sivuluokassa) ja siihen ampumatarvikkeet. Aseet voivat olla yksi- tai kaksipiippuisia, kertatoimisia mustaruutiaseita, mutta kilpailun aikana saa olla vain yksi piippu ladattuna kerrallaan. Lataukset voidaan kuljettaa turvallisesti ”ruutisarvessa” tai erillisissä valmiiksi mitatuissa annosputkissa (myös modernit putket). Kohdistuslaukauksia ei sallita kisapaikalla (tunne aseesi).

Muihin tehtäviin tarvittavat varusteet lainataan paikan päällä. Kuitenkin, esim. tulentekotehtävässä saa käyttää myös henkilökohtaisia ajanmukaisia varusteita (piikivet, rauta, aseen lukko, hiillostettu kangas jne).

Aika ja Paikka

Ampumaosuus alkaa ampumaradalla kello 9.00 ja kestää 2-3 tuntia. Ampuma-aseita ei tämän jälkeen saa tuoda ampumaradalle, missä alkaa Cowboy Airsoft -kisailu. Ampuma-osuuden jälkeen on tauko, ja muut tehtävät alkavat leiripaikalla kello 18.00.

Radan osoite Kievarintie 574, Loimaa.
GPS koordinaatit 60.982872,22.710407
Alueen kartta

Alue on kangasmetsästä ja hiekkakentästä koostuva ampumarata. Ampumaradan majalla on sauna, ulkohuussi ja polttopuuta. Majan ympäristössä on mahdollisuus leiriytyä osana samaan aikaan järjestettävää isompaa muovikuula- ja leireilytapahtumaa. (linkki ilmoitukseen lisätään)

Maksut ja Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen oheisella lomakkeella. Ilmoittautuneille ilmoitetaan sähköpostitse mikäli määräaikaan mennessä ei ole tullut tarpeeksi osallistujia, ja kilpailu joudutaan perumaan.

Maksa kisamaksu 10 euroa COWS ry’n tilille 5.9. mennessä
OmaSP: FI02 4108 0010 9159 50
Viitenumero: 2020091217

Ilmoittautumislomake

Varsinainen kilpailu vaatii luvallisen ja turvallisen piilukkokiväärin tai -musketin. Osallistuminen on mahdollista myös nallilukkokiväärillä sivuluokassa, joka palkitaan erikseen. HUOM! kilpailujärjestäjä pidättää oikeuden peruuttaa kilpailu osallistujien vähyydestä tai uusista COVID-19 rajoituksista johtuen .
Osallistujalla tulee olla ampumakilpailun kattava tapaturmavakuutus. Osallistuminen ilman vakuutusta omalla vastuulla. COWS ry'n jäsenillä on pienimuotoinen tapaturmavakuutus yhdistyksen puolesta, jonka lisäksi voi hankkia henkilökohtaisia vakuutuksia.
Kaikkien tapahtumaan osallistuvien tulee noudattaa kaikkia tapahtumaa koskevia turvamääräyksiä. Ampujien ja lähellä liikkuvien tulee suojautau asianmukaisesti (suojalasit, kuulonsuojaus). Ampuma-aseita saa olla mukana vain kilpailuun osallistuvilla.
Pyydämme syöttämään joko sähköpostin tai puhelinnumeron, mahdollisia lisäilmoituksia varten, mikäli toimintaa koskevissa pakottavissa määräyksissä tulee ennen kilpailua jotain oleellisia tapahtumaan vaikuttavia muutoksia.