Buckskinner SM 12.9.2020 PERUTTU

Buckskinner-kisa

HUOM! Buckskinner SM 2020 on Peruttu osallistujien vähäisyyden vuoksi. Alkuperäisessä ilmoituksessa kisa ilmoitettiin järjestettävän sillä ehdolla, että kilpailuun on ilmoittautunut vähintään 7 ampujaa 14.8.2020 mennessä.

Snake Valley Rendezvous & Action Air -tapahtuma järjestetään kuitenkin suunnitellusti, ja Buckskinneritkin ovat tervetulleita viettämään leiriuelämää ja/tai osallistumana airsoft toimintaan.

Buckskinner SM

Kilpailussa mitellään turkismetsästäjien taidoissa, kuten ampuminen, kirveen/veitsen/keihään heitto, jousiammunta, tulen sytyttäminen jne. Tarkka ohjelma, tehtävät ja pisteytys paljastuvat kisan aikana.

Varusteet

Kilpailijalla tulee olla aikakautta kuvaava asustus, henkilökohtainen olalle tuettava piilukkoase (nallilukko sivuluokassa) ja siihen ampumatarvikkeet. Aseet voivat olla yksi- tai kaksipiippuisia, kertatoimisia mustaruutiaseita, mutta kilpailun aikana saa olla vain yksi piippu ladattuna kerrallaan. Lataukset voidaan kuljettaa turvallisesti ”ruutisarvessa” tai erillisissä valmiiksi mitatuissa annosputkissa (myös modernit putket). Kohdistuslaukauksia ei sallita kisapaikalla (tunne aseesi).

Muihin tehtäviin tarvittavat varusteet lainataan paikan päällä. Kuitenkin, esim. tulentekotehtävässä saa käyttää myös henkilökohtaisia ajanmukaisia varusteita (piikivet, rauta, aseen lukko, hiillostettu kangas jne).