Snake Valley Rendezvous 2020 11.-13.9.2020

from to
0 Tapahtumat Leirit ja elävöitykset

Tervetuloa mukaan Classic Old Western Societyn syksyn rendezvous-leiriin 11.-13.9.2020 Vampulaan historiallisen leireilyn, cowboy airsoftin ja Buckskinner SM-kisailun merkeissä.

Päivämäärä:

11.–13.9.2019 viikonloppuna

Käytössä Vampulan ampumarata ympäröivine alueineen (22 ha), sekä metsästysseuran metsästysmaja sauna, huussit, laavu, sekä polttopuut.

Osoite:

Kievarintie 574, Loimaa.
GPS koordinaatit 60.982872,22.710407

Ajoohje tästä linkistä

HUOM!

Osallistujia kehoitetaan saapumaan kimppakyydillä jos suinkin mahdollista, sillä pysäköintitilaa on rajoitetusti!

Snake Valley Rendezvous -leiri 11.-13.9.

Turkismetsästäjät, kullankaivajat, uudisraivaajat ja intiaanit vaeltavat syysleiriin Snake Valleyn territorioon. Vuorten miehet aloittelevat tulevaa metsästyskautta, kullankaivajat havittelevat alueen kultaa ja uudisraivaajat aloittavat uutta elämää rajaseudulla samalla, kun ystävällismieliset intiaanit leiriytyvät näiden lähistöille hyvien vaihtokauppojen toivossa..

Ilmoittautuminen leirille ja airsoft-tapahtumaan tämän sivun alareunasta. Ilmoittautuminen Buckskinner SM-kilpailuun tästä linkistä

Leiri on yksityistilaisuus johon voi osallistua väljästi 1800-luvun Amerikan lännen historiallisessa asussa.

Horna: Dead or Alive – Cowboy Airsoft Reenactment

Samaan aikaan Snake Valleyssa vallitsee oman käden oikeus, kun rosvojoukot terrorisoivat rajaseutua. Pankit, kauppiaat, kullankaivajat ja uudisraivaajat ovat mellastavien ryöväreiden armoilla. Postikuljetukset ja matkailjat ovat suuressa vaarassa pitkillä taipaleilla. Territorioon saapuu silti jatkuvasti uutta väkeä, niin suurkaupungin rikasta, kuin äkkiköyhtynyttä dandya, kuin entistä maanviljelijääkin. Kuka ilmaisen viljelymaan toivossa, kuka rikastuakseen uudelleen, kuka paetakseen virkavaltaa, kuka muuten vain jättääkseen vanhat luurangot taakseen. Heidän kaikkien yhteisenä kohtalona on kuitenkin päätyä Hornaan…

— Wile E. Weasel
Horna on vanhaan länteen sijoittuva airsoft/larp -tyyppinen elävöitys, johon voi osallistua airsoft-asein, tai täysin aseettomana, tai mukaan voi tulla pelkästään elävöittämään vanhan lännen tunnelmaa.

Hornassa luodaan 22 ha kokoiselle alueelle viikonlopun ajaksi vanhan lännen yhteiskuntajärjestys ja maailmankuva ”live action reenactment” -tyyppisenä itseohjautuvana kokonaisuutena. Vanhan lännen “säännöt” ovat voimassa, mutta elävöityksessä ei ole käsikirjoitusta, eivätkä osallistujat näyttele persoonia kuten roolipeleissä. Eläytyminen historialliseen vanhan lännen mielentilaan on sallittu. Elävöitys alkaa osallistujien valmisteluilla perjantaina klo 19-22 ja suoritetaan lauantaina noin klo 10-19 välillä. Edellisen päivän tilanteesta voidaan jatkaa sunnuntaina klo 11-16 tai vaihtoehtoisesti suorittaa erilaisia lyhytskenaarioita.

Osallistuminen Horna-elävöitykseen ei edellytä airsoft-aseita. Hornassa on useita tehtäviä, joissa voi olla mukana aseettomana siviilinä, joita ei elävöityksessä saa ampua. Kyseiset tehtävät ovat elävöityksen kannalta hyvin tärkeitä ja mielenkiintoisia.

Huom! Leirille voi tulla myös osallistumatta Hornaan. Turvallisuussyistä elävöityksen aikana kaikilla alueella liikkujilla suojalasit ovat kuitenkin pakollisia.

Tervetuloa mukaan Rendezvous-leiriin, Hornaan ja Buckskinner SM-kisoihin!

Lisätietoja Horna-elävöityksestä: https://cows.fi/horna-cowboy-airsoft-reenactment

Keskustelu aiheesta: https://facebook.com/cows.public

Lisätietoa Buckskinner SM kilpailusta: https://cows.fi/buckskinner-sm-12-9-2020/

Ilmoittautuminen rendezvous-leiriin ja Horna-elävöitykseen: