CAS Peruskurssi 3.5.2024 Loppi

Kurssi

Luentomuotoisella kurssilla käydään läpi CAS säännöt Ampujan oppaan pohjalta. Kurssista saa todistuksen.
Tämän jälkeen koulutettava ilmoittautuu vuoden sisällä yhteen soveltuvaan kilpailupäivään, jossa koulutusta jatketaan kisan osallistujana harjoittelemalla ja tarpeen mukaan opastamalla. Ensimmäinen kilpailu toimii siis samalla näyttönä osaamisesta, jolloin kurssin käynyt ja kilpailun suorittanut saa vielä yhdistyksen ampujanmerkin.
(Huom. Ensimmäinen mahdollisuus näyttöön on heti seuraavana päivänä.)

Huom! Osallistuminen kilpailutoimintaan edellyttää oletusarvoisesti yhdistyksen jäsenyyden. Teoriakurssille voi osallistua myös yhdistyksen ulkopuolinenkin. Yhdistyksen jäseneksi voit hakea vaikka heti.

Huom! Tässä tarkoitetun lajin alkeisiin perehdyttävän kurssin lisäksi järjestetään kansainvälisen hyväksynnän mukaisia RO1 toimitsijakursseja noin 2v. välein, jolloin osallistujilla odotetaan olevan jo perusasiat hallussaan ja mielellään myös hieman kokemusta kilpailutoiminnasta.

Kouluttaja: COWS ry
Materiaali: Ampujan opas + mahdollinen koulutusmateriaalia

Sisältö: Cowboy Action Shooting (TM) lajiesittely, turvallisuusasiat, ampujanluokat, aseet, säännöt, varusteet, kilpailutoiminta, pistelasku, ratatoiminnot jne. Kurssi antaa valmiudet lajin aloittamiseen. Kurssin kesto noin kello 12-18.

Kurssin maksu

Kurssin hinta on 80 euroa, sisältäen jatkuvan kahvitarjoilun, välipalan ja materiaalit. Kurssin hyväksytysti suorittaneet ja kokeen läpäisseet saavat kurssista todistuksen.

Kurssimaku sisältää myös tarvittavan lisäopastuksen ensimmäisessä kilpailussa, mutta kurssimaksu ei sisällä erikseen maksettavaa kilpailumaksua. Kilpailuun osallistuminen vaatii myös erillisen ilmoituksen. Ensimmäiset kilpailumahdollisuudet on jo kurssin jälkeisinä päivinä. Huom! Kilpailuun osallistuminen edellyttää ainakin pääosan varusteiden hankkimista. Yksittäisissä puutteissa pyritään auttamaan mahdollisuuksien mukaan.

Ilmoittautuminen
Kurssille otetaan rajoitettu määrä osallistujia. Vahvistamme osallistumisen myöhemmin.

Kun osallistumisesi on vahvistettu, maksathan osallistumismaksut viimeistään 26.4.2024 COWS ry:n tilille (Oma SP)
IBAN: FI02 4108 0010 9159 50
merkitkää viitenumeroksi 20240 50319.

Ilmoittautumislomake kurssille 3.5.2024

Kurssi on täynnä. Voit tehdä myös ennakkoilmoittautumisen tuleviin kursseihin täällä, jolloin tiedotamme sinulle seuraavasta mahdollisesta kurssista