CAS Peruskurssi 14.5.2022 Loppi

Kurssi

Luentomuotoisella kurssilla käydään läpi Ampujan oppaan sisältö. Kurssista saa todistuksen. Tämän jälkeen koulutettava ilmoittautuu vuoden sisällä yhteen soveltuvaan kisaan, jossa koulutusta jatketaan kilpailun aikana harjoittelemalla ja tarpeen mukaan opastamalla. Ensimmäinen kilpailu toimii siis samalla “näyttönä” osaamisesta, jolloin kurssin käynyt ja kilpailun suorittanut saa vielä ampujanmerkin. (Huom. Ensimmäinen mahdollisuus näyttöön on heti seuraavana päivänä.)

Huom! Osallistuminen kilpailutoimintaan edellyttää oletusarvoisesti yhdistyksen jäsenyyden. Teoriakurssille voi osallistua myös yhdistyksen ulkopuolinenkin. Yhdistyksen jäseneksi voit hakea vaikka heti.

Huom! Tässä tarkoitetun lajin alkeisiin perehdyttävän kurssin lisäksi järjestetään kansainvälisen hyväksynnän mukaisia RO1 toimitsijakursseja noin 2v. välein, jolloin osallistujilla odotetaan olevan jo perusasiat hallussaan ja hieman kokemusta kilpailutoiminnasta.

Kouluttaja: COWS ry
Materiaali: Ampujan opas + koulutusmateriaalia

Sisältö: Cowboy Action Shooting (TM) lajiesittely, turvallisuusasiat, ampujanluokat, aseet, säännöt, varusteet, kilpailutoiminta, pistelasku, ratatoiminnot jne. Kurssi antaa valmiudet lajin aloittamiseen. Kurssin kesto noin kello 10-17.

Kurssin maksu

Kurssin hinta on 90 euroa, sisältäen alku- ja loppukahvit sekä lounaan ja materiaalit.Kurssin hyväksytysti suorittaneet ja kokeen läpäisseet saavat kurssista todistuksen. Kurssimaku sisältää myös tarvittavan lisäopastuksen ensimmäisessä kilpailussa, mutta kurssimaksu ei sisällä tuolloin kilpailumaksua, joka tulee maksettavaksi kunkin kilpailun mukaisesti (vaatii myös erillisen ilmoituksen).

Kun osallistumisesi on vahvistettu, maksathan osallistumismaksut viimeistään 8.5.2022 COWS ry:n tilille (Oma SP)
IBAN: FI02 4108 0010 9159 50
merkitkää viitenumeroksi 2022051417.

Ilmoittautumislomake