Winter Warmup I 17.2.2018

Aika: Lauantai 17.2.2018 kello 19.00-21.00.
Paikka: Sisäampumarata Ruutisavu, Kiitoradantie 6, Vantaa
(Jos ovi on kiinni soita kelloa)

Warmup I’n tulokset tästä linkistä

Ratavuorolla ammutaan (pahvitauluihin simuloiden) niin monta CAS-tyylistä stagea kuin aika antaa periksi. Aika ja tulokset kirjataan ja julkistetaan, ja toiminta tapahtuu muutenkin kuten tavanomaisissa CAS-kilpailuissa. Radalla ei kuitenkaan voi käyttää haulikkoa tai mustaruutilatauksia. WB:nä tai muulla haluamallaan ampumatyylillä voi ampua. Vuoroilla saattaa olla lajista kiinnostuneita vierailijoita, joten toimimme esimerkillisesti. Esim. koteloimattomat ja tyhjät aseet säilytetään paikan päällä osoitetuilla safety-alueilla ja kaikkien tulee suojata näkö ja kuulo.

Hinta: 20€/osallistuja. Yhdistys hoitaa taulut ja teipit.
Maksu yhdistyksen tilille OmaSP: FI19 4924 0010 3626 27 viitenumero: 2018021710

Patruunat: noin 20ls/stage.

Pistoolikaliberit esim .38SPL – .45LC sallittu lyhyillä ja pitkillä aseilla. Ei mustaruutilatauksia! Ei haulikkoa! Suositellaan vaippa- tai päällystettyjä luoteja.

Tärkeää: Huomaa, että Kiitoradantien puolelta piha-alueelle johtava portti on iltaisin ja viikonloppuisin useimmiten suljettu. Radalle pääsee ajamalla Wihuri Oy:n ja Ruutisavun väliselle piha-alueelle takakautta. Radalle tulee siis ajaa Pyhtäänkorventien kautta, Flyparkin avoimen puomin kautta, seuraten Flyparkin kylttejä Ilmakehällä ja Pyhtäänkorventiellä. Flyparkin osoite on Pyhtäänkorventie 2, 01530 Vantaa. Pohjoisesta, Tuusulanväylää tultaessa, tulee kääntyä jo ruskeasannan liittymästä (numero 9) ja ajaa Junkersintien kautta, kentän laitaa Ilmakehälle. Tuusulanväylää etelästä tullessa voi kääntyä jo aiemmasta liittymästä.
Tarkempi ajo-ohje kartan kanssa toimitetaan tarvittaessa, kunhan pyydät sitä naamakirjassa tai alla ilmoittautumislomakkeessa. Voit myös antaa muita kommentteja kommenttikentässä, esim. varustepuutteet tms. Syötä myös tällöin sähköpostiosoitteesi.