Blanket Trade – eli jäsenistö myy ja ostaa

Tälle sivulle laitetaan pyynnöstä jäsenistön omia tai jäsenistölle tarkoitettuja tilapäisiä myynti-ilmoituksia. Mikäli haluat ilmoituksesi tänne, lähetä se kuvien kera yhdistyksen sähköpostiosoitteeseen. Muista myös ilmoittaa kun ilmoituksen saa poistaa. Mikäli haluat ottaa yhteyttä myyjään, ja ilmoituksessa ei ole julkista yhteystietoa välitämme yhteydenottosi täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Muistakaa ilmoituksissa hyvät tavat ja esimerkiksi aselain vaatimukset. COWS ry ei ota mitään vastuuta ilmoitusten oikeellisuudesta tai kaupoista.

Myytävänä hanallinen Haulikko

Tyrel Sackett myy rinnakkaispiippuisen hanallisen Toz 12/70 -haulikon. Kaupanpäälle saa kourallisen messinkihylsyjä. Hintapyyntö 80 eur. Puhelinnumero kuvassa. Laita viesti jos puhelin ei vastaa.

kaivataan Armyn tukkia

Jack North kaipaisi ASM 1860 Armyn “Kivääriperää”. Jos sinulla on, tarjoa alla olevalla lomakkeella.

Myytävänä Upea Sharps kivääri

Gunhillillä myynnissä Hartford 1874 Sharps rifle kaliperissa .45-70 U.S.Gov. Mukana avotähtäimet ja Browning vernier tang sight setti. Erinomainen ase niin Plainsmaniin, Long Rangeen kuin mustaruutikisoihinkin. Hinta 1500€

Myytävänä Cimarron Thunder

Gunhill myy Cimarron Thunder old model .44 WCF revolverin. Niklattu ase 4 3/4 piipulla. hinta 600€. Puhelinnumero kuvassa.

Myytävänä John Wayne Winchester

Finn Jakella myynnissä isolla latausvivulla varustettu muistoase Winchester .32-40 Model 94 ‘John Wayne Commemorative’ Saddle-Ring Carbine. Mukana 20 erikoisammusta, joissa “Duke” leima. Ase on ampumaton. Myydään tarjousten perusteella.

Myytävänä aito Colt nallilukko alkuperäisessä puulaatikossa

Finn Jakella myynnissä alkuperäinen Colt Pocket 1849 .31 London Model -nallilukkorevolveri puulaatikkoineen ja tarvikkeineen. Ase on valmistettu vuonna 1855 ja on siis lupavapaa, kun sillä ei ammuta. Myydään tarjousten perusteella.

Myytävänä Winchester Single Shot -kivääri

Finn Jakella myynnissä Winchester 1885 single shot -kivääri kaliperissa .44 WCF. Erinomainen ase esimerkiksi Plainsman kisoihin. Aseen piippu uusittu. Hinta 1000€

Jäger “Colt SAA” revolveri koteloineen

Finn Jakella myynnissä Jäger Italy MOD 1873 SAA revolveri, kaliperissa 357 Mag / 38 Special. Ase erittäin hyväkuntoinen. Hinta 350€. Kuvan kotelo sisältyy hintaan.

Myytävänä taljajousi

Mike “Cold” Rodhill myy lähes käyttämättömän Bowtech Infinite Edge Black ops taljajousen tarvikkeineen. Säädettävä vetovastus yms. Hintapyynö 250 eur. Jousi Konnevedellä, kulkeutuu arkisin Jyväskylään. Myyjän yhteystieto kuvassa.

Helsingissä tarjolla Colt Army -nallilukkorevolveri

Rasmus Valanko myy hyväkuntoisen 1985 hankitun, mutta harvoin ammutun Colt mod. 1860 Armyn. Sähköposti nimi.sukunimi@gmail.com.

Mooseman myy Pietta revolverin

Myytävänä PIETTA SAA, 45.cal. revolveri 4 3/4″ -piipulla. Mukana ohjekirja. Hintapyyntö 230€. Myyjän yhteystieto kuvassa.

Hieno sarvikahvainen ASM Colt copio

Injun Charlie Nurmijärveltä tarjoaa myyntiin vähänkäytettyä Armi San Marcon 1876 mallin Hartfort Ct Model .45 Colttia. Aseeseen lisätty Wapitin sarvesta tehdyt kahvalevyt. Tuote myydään tarjousten perusteella. Myyjän yhteystieto kuvassa.

Hieno 16 cal. haulikko ulkoisilla hanoilla

Injun Charliella Nurmijärvellä olisi vanha nätti hanallinen rinnakkaispiippunen .16 mustaruutihaulikko myynnissä. Asetta on käytetty CAS-ammunnassa, ja hyvin pelittää.Tuotteet myydään tarjousten perusteella. Myyjän yhteystieto kuvassa.

Pedersoli Harpers Ferry Piilukkopistooli

Injun Charlie kauppaa Pedersoli Harpers Ferry .58 Piilukko pistoolia. Nätti ja kiva sileäpiippuinen, vaikka mustaruudin Cominazzo -lajiin. Ase Nurmijärvellä. Tuotteet myydään tarjousten perusteella. Myyjän yhteystieto kuvassa.

Upea Uberti Winchester 1873 kivääri

Injun Charlie myy pois nätin ja vähän käytetyn Winchester 1873 klassikon antiikkimessinki- ja luukoristein. Valmistaja on Uberti, kaliperi .45 colt, kuusikulmaisella piipulla. Myös Herman Oaks nahasta käsityönä tehty kivääri-kotelo on kaupan.
Tuotteet myydään tarjousten perusteella. Myyjän yhteystieto kuvassa.

Lisätietoa täsä klassisesta lännenaseesta Youtubessa

Edulliseen harjoitteluun tai Juniorin aseeksi H&S “Colt”

Injun Charlie myy H&S “Colt” Pienoisrevolverin kaliperissa 22. Hyväkuntoinen, vain vähäistä pintakulumaa. Tuote myydään tarjousten perusteella. Myyjän yhteystieto kuvassa.

Colt M 1851 .44 ja Winchester 1892

Perikunta myy siistin rakennussarjasta -90 luvulla rakennetun .44 Colt model 1851 nallilukkorevolverin ja Winchester 1892 kiväärin kaliperissa 6,3x33r. Revolverissa runko jätetty “käsittelemättömäksi” eli kauniisti valetuksi. Kiväärissä piippu ei alkuperäinen vaan myöhemmin vaihdettu.
Yhteydenotot Marko Simola 0400 554 225

Dragoon, 10cal nallilukko

Perikunnalta myynnissä Hege-Uberti Colt Dragoon 3rd model hintapyyntö 500€ ja aikanaan tilaustyönä valmistettu 10 kaliberin Pedersoli nallilukkohaulikko hintapyyntö 700€. Yhteystiedot ovat kuvissa. Samat aseet ovat myynnissä myös SAL sivuilla, saman ilmoittajan nallilukkokivääri on jo myyty. Aseet ovat hyväkuntoisia ja säilytyksessä Iisalmessa. Lisätietoja saa ilmoittajalta.Myynnissä kaksi Piettan Colt Navy 1851 .44 nallilukkorevolveria

Charles “The Reverend” Bishop myy parin hyväkuntoisia vain vähänkäytettyjä nallilukkoja. Mukaan saa 3/4 pönikän ruutia ja joitain kymmeniä kuulia. Parin hinta 450 euroa. Yhteydenotot 050-574-0592/Janne. Aseet Vihdissä, mutta kulkeutuvat myös Lopelle niin sovittaessa.

Hieno Trapdoor myynnissä

Pawhill Mikella on myynnissä hieno Davide Pedersoli Extra Deluxe Trapdoor Springfield -kivääri (Carbine) kaliperissa .45-70. Ase nähtävissä Jämsässa tai sovittaessa kisoissa. Hintapyynti 1500€ tai tarjous.Tarjouksen voit kirjoittaa yhteystietoinesi alla olevaan lomakkeeseen.


Tarjolla revolveri ja Arvo Ojala -vyö

J.Latosaari myy alla olevan kuvan mukaiset Uberti 1873 Colt Peacemaker revolverin kaliperissa .357 Mag sekä käyttämättömän kaarevan asevyön 4 ja Arvo Ojalan pikavetokotelon. (Nahkaleimat vyössä Arvo Ojala Maker ja El Paso Sadlery) Vyön reiät pituudelle 90-106cm. Myydään tarjousten perusteella. Tarjouksen voit kirjoittaa yhteystietoinesi alla olevaan lomakkeeseen.

Gunhillillä myynnissä vyö

Gunhillillä myynnissä kuvan Asevyö (ei koteloita). Koko 42, ammuksille 44/45. Hinta 150 eur. Paikkakunnalla Haapavesi

Ostetaan CAS Kivääri

“Dirty” John Morganilla olisi hakusessa vipulukkokivääri, mallia 1866 tai 1873 ja kaliiperissa 38 – 45. Jos olet luopumassa omastasi, soita tai laita viestiä 0400 880130

Ostetaan CAS aseita

Useampi jäsenemme on kiinnostunut ostamaan Cowboy Action Shooting lajiin kelpaavia aseita, kuten .38Spcl, .44-40 ja .45LC kaliperin Winchester 1873 ja 1866 kivääreitä ja niiden kopioita), Marlin 94 kivääreitä sekä yksitoimisia revolvereita. Lisäksi kiinnostavat kaliperin 12 Winchester 1897 pumppuhaulikot ja niiden kopiot. Mikäli sinulla on tällaisia tai muita villin lännen aseita myynnissä, kerro asiasta oheisella lomakkeella ja kyselemme lisää tai välitämme tiedot eteenpäin.

Yhteydenottolomake

Täytä lomake, mitä ostaisit tai myisit.