Blanket Trade – eli jäsenistö myy ja ostaa

Tälle sivulle laitetaan pyynnöstä jäsenistön omia tai jäsenistölle tarkoitettuja tilapäisiä myyntiilmoituksia. Mikäli haluat ilmoituksesi tänne, lähetä se kuvien kera yhdistyksen sähköpostiosoitteeseen. Muista myös ilmoittaa kun ilmoituksen saa poistaa. Mikäli haluat ottaa yhteyttä myyjään, ja ilmoituksessa ei ole julkista yhteystietoa välitämme yhteydenottosi täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Muistakaa ilmoituksissa hyvät tavat ja esimerkiksi aselain vaatimukset. COWS ry ei ota mitään vastuuta ilmoitusten oikeellisuudesta tai kaupoista.

Ostetaan CAS aseita

Useampi jäsenemme on kiinnostunut ostamaan Cowboy Action Shooting lajiin kelpaavia aseita, kuten .38Spcl, .44-40 ja .45LC kaliperin Winchester 1873 ja 1866 kivääreitä ja niiden kopioita), Marlin 94 kivääreitä sekä yksitoimisia revolvereita. Lisäksi kiinnostavat kaliperin 12 Winchester 1897 pumppuhaulikot ja niiden kopiot. Mikäli sinulla on tällaisia tai muita villin lännen aseita myydä, kerro asiasta oheisella lomakkeella ja kyselemme lisää tai välitämme tiedot eteenpäin.

Hieno Trapdoor myynnissä

Pawhill Mikella on myynnissä hieno Davide Pedersoli Extra Deluxe Trapdoor Springfield -kivääri (Carbine) kaliperissa .45-70. Ase nähtävissä Jämsässa tai sovittaessa kisoissa. Hintapyynti 1500€ tai tarjous.Tarjouksen voit kirjoittaa yhteystietoinesi alla olevaan lomakkeeseen.


Tarjolla revolveri ja Arvo Ojala -vyö

J.Latosaari myy alla olevan kuvan mukaiset Uberti 1873 Colt Peacemaker revolverin kaliperissa .357 Mag sekä käyttämättömän kaarevan asevyön 4 ja Arvo Ojalan pikavetokotelon. (Nahkaleimat vyössä Arvo Ojala Maker ja El Paso Sadlery) Vyön reiät pituudelle 90-106cm. Myydään tarjousten perusteella. Tarjouksen voit kirjoittaa yhteystietoinesi alla olevaan lomakkeeseen.

Jay Thunderhead Hawkinsilla myynnissä Rigi

Myynnissä kuvan mukainen asevyö mustaa nahkaa, koko noin 40 (vyön reiät 94-105cm), 20kpl .38 patruunalenkkejä, revolverikotelo. Kunto on hyvä ja hintapyyntö 120eur. Laita viestiä kuvassa näkyvään numerooon.

Preacherilla myynnissä revolveri

Preacherilla myynnissä Cal 38/357 Mag Ruger “old” Vaquero Stainless Steel, 4,5″ pulla jakevyemmillä jousilla (Alkuperäiset tulee mukana).
Hintapyynti 500E Puh. 045×264*8989
Ase nähtävissä SM kisassa.

Stockburnilla myynnissä haulikko

Stockburn (jäsen #3) myy haulikon. Ase sijaitsee Laitilassa. Yhteydenotot alla olevalla lomakkeella.
– Kilpailutoiminnassa aikanaan käytetty Tsekkiläinen hanaton rinnakkaispiippuinen haulikko 12/70. ”Coachgun” mittainen. (Hintapyynti 50 eur)

Gunhillillä myynnissä vyö

Gunhillillä myynnissä kuvan Asevyö (ei koteloita). Koko 42, ammuksille 44/45. Hinta 150 eur. Paikkakunnalla Haapavesi

Myydään CAS Revolveri

Jackpine Elofilla on myynnissä SAA 1873 Gunfighter revolveri.
Kaliiperi alkuperäinen 44-40.
Vaihdettu Brownelss SpingKit jouset, alkuperäiset saa mukaan.
Kahvoja kahdet; alkuperäiset muoviset ja yhdet puiset.
Ammuttu n. 200 laukausta, uuden veroinen.
Hintapyyntö 500 euroa.
Yhteydenotot puhelimitse, puhelinnumero kuvan alareunassa.

Ostetaan CAS Kivääri

“Dirty” John Morganilla olisi hakusessa vipulukkokivääri, mallia 1866 tai 1873 ja kaliiperissa 38 – 45. Jos olet luopumassa omastasi, soita tai laita viestiä 0400 880130

Yhteydenottolomake

Täytä lomake, mitä ostaisit tai myisit.