Blanket Trade – eli jäsenistö myy ja ostaa

Tälle sivulle laitetaan pyynnöstä jäsenistön omia tai jäsenistölle tarkoitettuja tilapäisiä myyntiilmoituksia. Mikäli haluat ilmoituksesi tänne, lähetä se kuvien kera yhdistyksen sähköpostiosoitteeseen. Muista myös ilmoittaa kun ilmoituksen saa poistaa. Mikäli haluat ottaa yhteyttä myyjään, ja ilmoituksessa ei ole julkista yhteystietoa välitämme yhteydenottosi täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Muistakaa ilmoituksissa hyvät tavat ja esimerkiksi aselain vaatimukset. COWS ry ei ota mitään vastuuta ilmoitusten oikeellisuudesta tai kaupoista.

Ostetaan CAS aseita

Useampi jäsenemme on kiinnostunut ostamaan Cowboy Action Shooting lajiin kelpaavia aseita, kuten .38Spcl, .44-40 ja .45LC kaliperin Winchester 1873 ja 1866 kivääreitä ja niiden kopioita), Marlin 94 kivääreitä sekä yksitoimisia revolvereita. Lisäksi kiinnostavat kaliperin 12 Winchester 1897 pumppuhaulikot ja niiden kopiot. Mikäli sinulla on tällaisia tai muita villin lännen aseita myydä, kerro asiasta oheisella lomakkeella ja kyselemme lisää tai välitämme tiedot eteenpäin.

Stockburnilla myynnissä lännenaseita

Stockburn (jäsen #3) myy seuraavat aseet. Aseet sijaitsevat Laitilassa. Yhteydenotot alla olevalla lomakkeella.
– Uberti Cattleman .45. Pinta itse vanhennettu ”old west” -tyyliseksi. Kotelo kuuluu kauppaan. (Hintapyynti 250 eur)

– Euroarms of American “Colt” Navy 1851 nallilukkorevolveri. Kirjokarkaistu runko messinkisellä liipasinkaarella. Kaksi koteloa kuuluu kauppaan (Hintapyynti 120 e)

– Kilpailutoiminnassa aikanaan käytetty Tsekkiläinen hanaton rinnakkaispiippuinen haulikko 12/65. ”Coachgun” mittainen. (Hintapyynti 50 eur)

– Yli 100-vuotias mustaruutiaseeksi luokiteltu Belgialainen hanallinen lankapiipullinen haulikko, jolla ammuttu lähinnä blankseja. ”Coachgun” mittainen. Mukaan muutama messinkihylsy. (Hintapyynti 40 eur)

Gunhillillä myynnissä vyö

Gunhillillä myynnissä kuvan Asevyö (ei koteloita). Koko 42, ammuksille 44/45. Hinta 150 eur. Paikkakunnalla Haapavesi

Morgan Kanella myynnissä Haulikko ja aselaukku

Morgan Kanella myynnissä pitkään käytetty mutta hyvätoiminen CAS kelpoinen Eibar Trust hanaton haulikko. Hinta 80 eur. Paikkakunnalla Raisio

Lisäksi Morganilla myynnissä puusepän valmistama puinen aselaukku. Sisämitat 100 x 35, eli on mahtunut kivääri, haulikko, kaksi revolveria ja paukut. Hinta 80 eur.

Myydään CAS Kivääri

Mark Stonella myynnissä aito Winchester Trails End 94AE vipulukkokivääri kaliperissa .45 Colt – harvoin saatavilla. Vuoden 2000 alussa uutena ostettu, tarkka ja hyvässä käyttökunnossa. Laukaisua ja latausta kevennetty. 10 ammuksen putkilipas. Ei mikään “short stroke kuularuisku”, mutta hyvin pääsee CAS ammunnan alkuun. Nyt edullisemmin kuin kopiot – hp. 850€. Ase Turussa. Lisätiedot puhelimella, Puhelimen numero kuvan alareunassa.

Myydään CAS Revolveri

Jackpine Elofilla on myynnissä SAA 1873 Gunfighter revolveri.
Kaliiperi alkuperäinen 44-40.
Vaihdettu Brownelss SpingKit jouset, alkuperäiset saa mukaan.
Kahvoja kahdet; alkuperäiset muoviset ja yhdet puiset.
Ammuttu n. 200 laukausta, uuden veroinen.
Hintapyyntö 500 euroa.
Yhteydenotot puhelimitse, puhelinnumero kuvan alareunassa.

Ostetaan CAS Kivääri

“Dirty” John Morganilla olisi hakusessa vipulukkokivääri, mallia 1866 tai 1873 ja kaliiperissa 38 – 45. Jos olet luopumassa omastasi, soita tai laita viestiä 0400 880130

Yhteydenottolomake

Täytä lomake, mitä ostaisit tai myisit.