CAS-Turvakurssi ja RO I 5.-6.5. Lopella

Kurssin läpäisemiseksi on oltava mukana molempina kurssipäivinä ja läpäistävä loppukoe. Kurssi koostuu teoria- ja harjoitusosista (ammunnasta).

Aikataulu: lauantai 10.00 – 18.00, sunnuntai 09.00 – 16.00.
Osoite:Nummenrannantie 769, 12920 Topeno

Turvakurssin lähtökohtana on, että kurssilaisilla tulee olla käytettävissään seuraavat CAS sääntöjen mukaiset aseet: yksitoiminen revolveri, vipulukko- tai pumppukivääri ja hanallinen tai hanaton rinnakkaispiippuinen tai pumpputoiminen haulikko, sekä omat patruunat ko. aseisiin. (Patruunankulutus: kivääri n. 100, revolveri n. 100 ja haulikko n. 50.) Suojalasit ja kuulosuojaimet kuuluvat luonnollisesti varustukseen. Kurssilla tarvitaan myös revolverikotelo ja vyö, sekä mielellään myös haulikon patruunavyö. Lisäksi tarvitaan vielä reipasta mieltä ja lämmintä vaatetta mukaan, sillä ampuminen tapahtuu ulkona.

Jos omia aseita ja varusteita ei vielä ole, kerro myös siitä ilmoittautumisen yhteydessä, niin katsotaan mitä voidaan tehdä. Omia täydellisiä varusteita ei siis kuitenkaan välttämättä tarvita. Kurssilla saa joka tapauksessa hyviä vinkkejä niin aseista, kaliipereista kuin varusteistakin.

Turvakurssilla käsitellään Cowboy Action Shooting™ turvallisuusasioita, sääntöjä, aseita, ampumaluokkia, varusteita, kilpailuja, pistelaskua, ratatoimintoja ja ampumista, pääpainon ollessa sujuvassa ja turvallisessa ratakäyttäytymisessä ja aseenkäsittelyssä – ei siis osumatarkkuudessa tai nopeudessa. Teoriaa on paljon, mutta myös paljon käytännön harjoittelua ja opastusta.

Harjoittelusta johtuen turvakurssille otetaan lähtökohtaisesti max. 10 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Turvakurssin hinta on 70€ (alle 18-vuotiaat huoltajan kanssa 20€), sisältäen koulutuksen, kurssimateriaalin, ampumaratamaksut ja ampujantähden, sekä kahvit ja kenttälounaat. Kaikki kurssille osallistuvat ovat vakuutettuja tapaturmien varalta järjestäjän toimesta.

Kurssin vastuullinen järjestäjä pidättää itselleen oikeuden olla hyväksymättä ehdokasta ampuma-asekoulutukseen, ja/tai poistamaan kurssilaisen kurssilta (esim. päihtymyksen tai varomattoman aseenkäsittelyn vuoksi). Kaikki toiminta kurssilla arvostellaan.

RO I

Turvakurssin kanssa rinnakkain suoritettavalle Toimitsijakurssille (SASS RO I) toivotaan tulevan jo kokeneita ampujia. Lisäksi myös jo aikaisemmin turvakurssin suorittaneet, mutta ”välivuosia” pitäneet tai muuten vähän ampuneet voivat päivittää tietojaan tällä kurssilla – kaikkienhan olisi hyvä ”päivittää” sääntötietonsa parin kolmen vuoden välein.

Toimitsijakurssilaiset maksavat kurssista 20€. Turvakurssilaiset ovat etusijalla kurssille ja toimitsijakurssilaiset täydentävät osanottajamäärää.

Ilmoittautuminen

Kurssin pääkouluttajana toimii Cold Hand Leo. Mikäli sinulla on kysyttävää kurssin yksityiskohdista coldhandleo [at*] elisanet.fi. Voit myös jättää kysymyksen ilmoittautumislomakkeeseen lisätietoja kohtaan.

Ilmoittautumiset yhdistyksen www-sivuilla (alla), tai sähköpostilla yhdistyksen sihteerille osoitteeseen anacletus.sims [at*] gmail.com tai puhelimitse 040 7532694 (iltaisin, voit myös jättää soittopyynnön).

Maksu COWSin tilille OmaSP FI19 4924 0010 3626 27 ja viitenumeroksi 180 50521.

Huom! Ilmoittautuminen on sitova vasta, kun osanotto on hyväksytty ja osallistumismaksu ja jäsenmaksu on maksettu.
Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään majoitustarve, varustevalmius, jäsennumero ja yhteystiedot. Ilmoittautumalla hyväksyt, että COWS ylläpitää rekisteriä osallistumisestasi yhdistyksen kursseille.

Katso lisäksi Cowboy ampujan opas ja sieltä CAS ampujan käsikirja. (Käsikirjoja päivitettäneen kevään aikana)

COWS Hallitus ja Ampumatoimikunta

Mahdollisuus ampumaharjoitteluun

HUOM! Kurssin kanssa samanaikaisesti on jo kurssin suorittaneille CAS-ampumapäivät. Ampumapäivillä on kaikilla hyvä mahdollisuus harjoitella ja testata omia taitoja ja välineitään. Majoitukseen on kurssilaisilla etuoikeus. Ampumapäivistä ilmoitetaan myöhemmin erikseen.

IlmottautumislomakeHuom! Jäsenyys on pakollinen kurssille osallistuaksesi.
Tarvittaessa jätä jäsennumero tyhjäksi ja rastita alle:


Varusteet
Rastita kaikki paikkansa pitävät tiedot (turvakurssin osalta):


Majoitus

Yhteystiedot*) Pakollinen tieto

Muut kommentitHuom! Sivun yläreunaan tulee ilmoitus onko lomake täytetty oikein… Scrollaa tarvittaessa ihan ylös…