CAS toiminta 2018

Vuonna 2018 COWS järjestää CAS-toimintaa pääsääntöisesti Lopen ampumaradalla. Lopen tapahtumien lisäksi järjestämme jo perinteeksi muodostuneet Snake Valley Shootoutin Vampulassa ja Way Up North kisan Vaalassa. “Amazing Pirkanmaa…” kilpailu järjestetään poikkeuksellisesti Lopella, Syysjuhlan, syyskokouksen ja (Pre-)Halloween kisan yhteydessä.

Turvakurssi on tänä vuonna toukokuun alussa. Turvakurssi on pakollinen aloitteleville ampujille ja siinä käydään läpi lajin säännöt sekä turvallinen toiminta radalla. Kurssin yhteydessä järjestetään myös Range Operations I toimitsijakurssi jo alkuun päässeille ampujille. Toimitsijakurssilla käydään läpi ratatoimitsijana toimiminen ja stagesuunnittelussa huomioon otettavat seikat. Toimitsijakurssille toivomme osallistuvan myös sellaiset ampujat joiden kurssikäynnistä on kulunut aikaa, jotta sääntöpäivitykset tulisivat kerrattua.

Turvakurssiviikonloppuna ampumarata pyritään pitämään auki myös kaikille muille CAS-ampujille ampumapäivien muodossa. Viikonloppu onkin loistava mahdollisuus verestää taitoja ja testata välineitä ennen heinäkuun SM-kisoja.

CAS tapahtumat on listattu Tapahtumat sivulla.

CAS-tapahtumiin ilmoittautumisesta tiedotamme kunkin tapahtuman osalta erikseen.

CAS jaoksen vetäjänä kaudella 2018 toimii Little Cassino.