CAS toiminta 2017

Vuonna 2017 COWS järjestää CAS-toimintaa pääsääntöisesti Lopen ampumaradalla. Lopen tapahtumien lisäksi järjestämme jo perinteeksi muodostuneet Snake Valley Shootoutin Vampulassa, Way Up North kisan Vaalassa sekä “Amazing” kisan Orivedellä Syysjuhlien yhteydessä.

Turvakurssi on tänä vuonna toukokuun lopussa. Turvakurssi on pakollinen aloitteleville ampujille ja siinä käydään läpi lajin säännöt sekä turvallinen toiminta radalla. Kurssin yhteydessä järjestetään myös Range Operations I toimitsijakurssi jo alkuun päässeille ampujille. Toimitsijakurssilla käydään läpi ratatoimitsijana toimiminen ja stagesuunnittelussa huomioon otettavat seikat. Toimitsijakurssille toivomme osallistuvan myös sellaiset ampujat joiden kurssikäynnistä on kulunut aikaa, jotta saisitte sääntöpäivitykset kerrattua.

Turvakurssiviikonloppuna ampumarata pyritään pitämään auki myös kaikille muille CAS-ampujille ampumapäivien muodossa. Viikonloppu onkin loistava mahdollisuus verestää taitoja ja testata välineitä ennen heinäkuun SM-kisoja.

Cas tapahtumat on listattu Tapahtumat sivulla.
CAS-Tapahtumiin ilmoittautumisesta tiedotamme kunkin tapahtuman osalta erikseen.

CAS jaoksen vetäjänä kaudella 2017 toimii Cassino