WWW-sivujen päivitys

COWS ry’n www-sivut on päivitetty. Päivitys on ollut tarpeen teknologian kehittymisen vuoksi. Edellinen päivitys tehtiin 1.1.2006, mikä on tietotekniikan kohdalla pitkä aika. Siirtyminen vanhasta hallinnointiohjelmasta uuteen on ollut iso ponnistus, josta kiitämme järjestelmän teknistä ylläpitäjää Weaselia.

Järjestelmä ei suinkaan ole vielä valmis. Siirtohetkellä käytössä oli yli 700 sivua, joista osa oli turhia tai rikkinäisiä, tai sisälsi vanhentunutta tai väärää tietoa. Uudistus on pyritty tekemään tärkeimmät edellä, ja erinäisiä teknisiä pulmia ratkotaan vielä pitkään. Monet linkit eivät vielä toimi, mutta niitäkin korjaillaan hissukseen. Palkkaahan tästä ei kukaan saa, joten suuret kiitokset kuuluvat kaikille järjestelmän sisällön ylläpitoon osallistuville. Jos sinulla on tekstiä, kuvia tai muuta, mikä sopisi sivuillemme ja kiinnostaisi sivun kävijöitä, pistä viestiä hallituksen info osoitteeseen. Pikkuvioista ei tarvitse heti ilmoittaa, mutta esim. Facebookilla laitettaneen pystyyn palaute-keskustelu myöhemmin keväällä

Uusilla sivuilla uuteen COWS 20v -juhlavuoteen!

P.S. Juhlavuoden tärkein tapahtuma on Lopella heinäkuussa järjestettävä PM kisa. Ampujille tarjolla 12 stagen pääkisa, perinteiset ja uudet sivulajit ja maailman ensimmäiset pikavedon PM kisa. Kaikille jäsenille tarjolla leiriytymismahdollisuus, juhlapäivällinen ja muuta elämänmenoa. Seuraa ilmoittelua!