Syysjuhla ja Amazing viikonloppu Lopella 20-21.10.2018

Aika

20-21.10.2018

The Amazing… kisatulokset

Halloween / The Morning After kisatulokset

Syysjuhla! CAS -Kilpailuja! Syyskokous!

Aikataulu:

20.10. klo 10.00 CAS Kilpailu (Amazing”¦ rakentelu alkaa 9.00, shm 9.30)
20.10. klo 19.00 Syysjuhla-päivällinen, musiikkia
21.10. klo 10.00 Syyskokous, Lopen Ampumarata, Maja
21.10. klo 11.00 CAS Kilpailu (Afterparty”¦ shm. 11.00 tai kokouksen päätyttyä)

Osoite:

Lopen ampumarata, Nummenrannantie 769, 12920 Topeno

Syysjuhla ja kokous ampumaradan majalla. Ampumakilpailut toimintamontuilla.

The Amazing CAS kilpailu

Jo perinteeksi muodostunut The Amazing Pirkanmaa Gun & Smoke Show & Competition -Cowboy Action Shooting -Kilpailu järjestetään Roadtrip hengessä “Etelä-Pirkanmaalla” eli Lopen ampumaradalla.

Kilpailussa suoritetaan neljä ammuntatehtävää (stagea). Kilpailun yleisluonne painottaa erityisesti viihteellisyyttä ja osa tehtävistä voikin poiketa hieman tavanomaisimmista kilpailutehtävistä. Kaikki kilpailijat ampuvat pääsääntöisesti samassa luokassa “Amazing Cowboy”. Ampumatyyli on vapaa. Asevöiden ja varusteiden tulee olla oman ampumatyylin eli jonkin CAS-luokan mukaiset. Kaikkia sääntöjen mukaisia ammustarvikkeita voi käyttää. Normaalien käytäntöjen mukaisesti tarvitaan kaksi sääntöjen mukaista revolveria, yksi kivääri ja yksi haulikko.
Ammustarve 40+40+20.
Palkintojen jako syysjuhlan yhteydessä.

Osallistumismaksu 25 euroa. Ilmoittautuminen ja lisätiedot alla olevalla lomakkeella 12.10. mennessä.

Kilpailun vastuuhenkilöinä toimii Captain Anacletus Sims.

Syysjuhlapäivällinen

Koko yhdistyksen Syysjuhla vietetään tällä kertaa päivällisjuhlana Lopen majalla. Tarjolla on herkullinen ja monipuolinen buffet-juhlapäivällinen (Pitopalvelu R.Holappa), virvokkeita ja elävää musiikkia. Pukeutuminen vapaa, mutta lännenhenkinen. Tavoitteena on lämminhenkinen päivällistilaisuus, mutta onhan tuolla tilaa vaikka tanssia, ja saunoa voi ennen ja jälkeen päivällisen, ja juhlia saa aina syyskokoukseen asti.

Osallistumismaksu 40 euroa (Alle 18 vuotiailta 30 euroa). Ilmoittautuminen ja lisätiedot alla olevalla lomakkeella 12.10. mennessä.

Syyskokous

Yhdistyksen syyskokous järjestetään ampumaradan majalla. katso tarkemmin “erillinen ilmoitus”:https://cows.fi/index.php?id=309

Halloween-henkinen The Morning After CAS kilpailu

Syyskokouksen jälkeen järjestetään Halloween teemainen CAS kilpailu. Halloween-teemainen pukeutuminen kannattaa – muutenkin kuin peittelemään pitkän yön jälkeisiä punaisia silmiä, sillä mukana on perinteetön “Vuoden Karmein Cowperson” -pukukilpailu.

Kilpailussa suoritetaan neljä ammuntatehtävää (stagea). Kilpailun yleisluonne on CAS sääntöjen mukainen yksinkertainen ja nopeahko kilpailu, joka mahdollistaa aikaisemman kotimatkan aloituksen. Emme siis odota tavanomaisten Halloween kilpailujen tapaan pimeän tuloa.

Käytössä kaksi ampujanluokkaa:
Frontier Cartridge; kaikki aseet mustaruudilla, sukupuoli ja ampumatyyli vapaa.
Cowgirl; kaikki ruudit sallittu, sukupuoli ja ampumatyyli vapaa..
Ammustarve 40+40+20.

Osallistumismaksu 15 euroa. Ilmoittautuminen ja lisätiedot alla olevalla lomakkeella 12.10. mennessä.

Kilpailun vastuuhenkilöinä toimii Captain Anacletus Sims.

Majoitus ja Osallistumismaksut

Majalla on mahdollisuus majoittua yläkerrassa. Koska majoittautujia on paljon, varauduthan tarvittaessa omalla ilmapatjalla, jne. Isoimpiin huoneisiin tulee majoittua isompina ryhminä tilankäytön varmistamiseksi. Lisäohjeita annetaan tarvittaessa osallistujamäärän vahvistuessa. Majoittuminen alueella muutoin (teltta, tiipii, karavaani jne) on maksuton. Käytettävissä on polttopuuta, sauna, vettä, sisävessat jne. Lähimmät muut majoituspalvelut sijaitsevat Lopella. Majoittua voi perjantai illasta alkaen, kysele tarvittaessa lisätietoja.

Kaikki maksut maksetaan ennakkoon COWS ry:n tilille OmaSP: FI19 4924 0010 3626 27. Maksaessasi käytä viitettä 2018102024 (voit maksaa kaikki viikonlopun maksut samalla viitteellä, yhdessä tai erikseen).
La Kisamaksu 25 eur
La Syysjuhla 40 eur (alle 18v 30eur)
Majoitus majalla 5 eur
Majoitus alueella muutoin 0 eur
Su kisamaksu 15 eur

Ilmottautumislomake

Alias tai vierailijan nimi:

Osallistumistiedot

Osallistun lauantaina luokkaan:

Osallistun Lauantaina Syysjuhlaan

Osallistun Sunnuntaina luokkaan:

Majoitus ja muut

Yövyn mökissä

Majoitun alueella muuten

Vierailijan (ei jäsen) puhelinnumero:

Kommentit/kysymykset

Huom! Seisovassa pöydässä ei ole varsinaisia erikoisruokavalioita tarjolla, mutta yleisimmät ongelman (L, G) huomioidaan. Ilmoita kuitenkin mahdolliset vakavammat allergiat, jotka ehkä ovat huomioitavissa.
Vakavat allergiat

(Huom! Tunne ylös pitäisi tulla vahvistus onnistuneelle ilmottautumiselle, kun painat alta. Scrollaa tarvittaessa ylös asti)