CAS Halloween Shootout (4.11.2023)

CAS-kilpailu

Perinteinen Halloween kisa Lopella!
Paukuttelua päivänvalossa ja illan pimentyessä!
Pukukilpailu!

Paikka:Nummenrannantie 769, 12920 Topeno

Ohjelma

13.30. Shooters meeting ja kilpailun aloitus

Kisassa ammutaan yhteensä 4 Stagea; Kaksi ensimmäistä päivänvalossa, ja kaksi jälkimmäistä tauon jälkeen illan pimentyessä. Taskulamppu, otsalamppu, tai lyhty on hyvä lisävaruste mukaan, koska viimeiset staget on jo hämärää tai pimeää ja purku tapahtuu pimeässä. (Aurinko laskee klo 16.16.) Ammuskulutus 40/40/20+

Ennen kisaa on vapaa harjoittelumahdollisuus montulla 1 kello 9-13.
Valvojana Mr. Seven

Käytössä vain erikoisluokat
– Frontier Cartridge: MUSTARUUTI
– Cowgirl: SAVUTON RUUTI
Huom! Ampumatyyli ja sukupuoli molemmissa luokissa vapaa. Myös mies-oletetut voivat siis ampua Cowgirl luokassa, jos eivät ammu mustalla ruudilla.

Lisäksi Pukukilpailu: Kammottavin puku palkitaan!

Kisamaksu 25.00 euroa.

Osallistumismaksut ennakkoon COWS ry:n tilille (Oma SP)
IBAN: FI02 4108 0010 9159 50
merkitkää viitenumeroksi 2023110412.

ILMOITTAUTUMINEN

Huom! Ampujanluokan määrittelee ruudin valinta: Frontier Cartridge luokassa kaikkien aseiden tulee käyttää mustaaruutia. Kummassakin luokassa ampumatyyli ja sukupuoli muutoin vapaa!
Vierailijat ovat tervetulleita seuraamaan COWS'n järjestämiä ampumakisoja. Pyydämme kuitenkin kiinnittämään huomiota turvallisuusmääräyksiin. Kaikilla ampumarata-alueella liikkuvilla tulee olla suojalasit ammunnan aikana. Kuulosuojaimet ovat erittäin suositellut. Ampuma-aseita saa olla mukana vain kilpailuun osallistuvilla. Pukeutumisvaatimuksia ei sinällään ole, mutta toki lännenhenkistä asua arvostetaan vieraillakin. COWSin jäsenien yöpyessä vierailun aikana majoitusmaksut koskevat soveltuvin osin ja voit ilmoittaa yöpymisen tällä lomakkeella.