Winter Warmup II Tampere 27.3.2021

CAS-kilpailu

Sisäkisa Tampereen uudella Ruutisavu -radalla.

Aika: Lauantai 27.3. klo 14.00-16.00 (Huom! Ajoissa valmistautumaan!)

Paikka: Sisäampumarata Ruutisavu, Etu-Hankkion katu 11, Tampere.

Ratavuorolla ammutaan (pahvitauluihin simuloiden) niin monta CAS-tyylistä stagea kuin aika antaa periksi. Aika ja tulokset kirjataan ja julkistetaan, ja toiminta tapahtuu muutenkin kuten tavanomaisissa CAS-kilpailuissa. Radalla ei voi käyttää mustaruutilatauksia. Halutessaan voi ampua myös WB asein.

Huom! Vantaasta poiketen käytössä myös haulikko savuttomilla CAS sääntöjen mukaisilla ammuksilla, eli max. 3,25mm lyijyhaulein!.

Ohjeet

Pistoolikaliberit esim .38SPL – .45LC sallittu lyhyillä ja pitkillä aseilla. Mustaruutilatauksia ei käytetä! Haulikossa lyijyammukset. Muissa aseissa suositellaan käyttämään vaippa-, puolivaippa- tai päällystettyjä (Ares, H&N, Alsa tms.) luoteja lyijypölyn vähentämiseksi.

Huom! koteloimattomat ja tyhjät aseet säilytetään paikan päällä osoitetuilla safety-alueilla. Kaikkien tulee käyttää ampujan laseja (Huom! Suojalasit, ei vain silmälasit!) ja kuulosuojausta ampuma-alueella ollessaan. Maskin käyttö on pakollista koko tilaisuuden ajan. Tilan vuokraaja pidättää oikeuden tarkistaa aseluvat. Yhdistys hoitaa taulut ja teipit.

Ilmoittautuminen ja maksu

COVID-19 suosituksista johtuen tapahtumaan otetaan Max 10hlö ilmoittautumisjärjestyksessä. Maksuvelvoite syntyy ilmoittautuessa.

Hinta: 20€
Maksu tilille OmaSP: FI02 4108 0010 9159 50
Käytä viitenumeroa: 2021032110
Patruunakulutus: noin 20ls/stage. Haulikko 2+ ls/stage. Arvio 3-4 stagea.

Olen tietoinen COVID-19 epidemiaan liittyvistä riskeistä, rajoituksista ja suosituksista. Olen arvioinut henkilökohtaiset riskini omalta kohdaltani kilpailuun ilmoittautuessani. Mikäli sairastun myöhemmin, ymmärrän velvollisuuteni perua ilmoittautumiseni.
Mikäli pandemiaa koskevat säännöt niin edellyttävät ilmoitetaan mahdollisista peruutuksista ja/tai lisäohjeista ensisijassa sähköpostitse.