Winter Warmup II 21.-22.3.2020

from to
CAS-kilpailu

Aika: Ensimmäinen vuoro La 21.3. klo 21.00-23.00 JA toinen vuoro Su 22.2. klo 7.00-9.00.

Paikka: Sisäampumarata Ruutisavu, Kiitoradantie 6, Vantaa (jos ovi on kiinni soita kelloa)

Ratavuorolla ammutaan (pahvitauluihin simuloiden) niin monta CAS-tyylistä stagea kuin aika antaa periksi. Aika ja tulokset kirjataan ja julkistetaan, ja toiminta tapahtuu muutenkin kuten tavanomaisissa CAS-kilpailuissa. Radalla ei voi käyttää haulikkoa tai mustaruutilatauksia. Halutessaan voi ampua myös WB asein.

Huom! koteloimattomat ja tyhjät aseet säilytetään paikan päällä osoitetuilla safety-alueilla. Kaikkien tulee suojata näkö ja kuulo ampuma-alueella ollessaan. Yhdistys hoitaa taulut ja teipit.

Hinta: 20€/vuoro tai 30€ molemmat vuorot per osallistuja.

Maksu tilille OmaSP: FI02 4108 0010 9159 50

Käytä viitenumeroa: 2020032124

Patruunakulutus: noin 20ls/stage. Arvio 3-4 stagea per vuoro.

Pistoolikaliberit esim .38SPL – .45LC sallittu lyhyillä ja pitkillä aseilla. Mustaruutilatauksia tai haulikkoa ei tarvita!

Suositellaan käyttämään vaippa-, puolivaippa- tai päällystettyjä (Ares, H&N, Alsa tms.) luoteja lyijypölyn vähentämiseksi.

Huom! Ruutisavun asiakastiloissa on mahdollisuus majoittautua la-su väliseksi yöksi, mutta vain ennakkoon ilmoittautumalla! Tarjolla on kova lattia ja WC-tilat.

Huomaa, että Kiitoradantien puolelta piha-alueelle johtava portti on iltaisin ja viikonloppuisin useimmiten suljettu.
Radalle pääsee ajamalla Wihuri Oy:n ja Ruutisavun väliselle piha-alueelle takakautta. Radalle tulee siis ajaa Pyhtäänkorventien kautta, Flyparkin avoimen puomin kautta, seuraten Flyparkin kylttejä Ilmakehällä ja Pyhtäänkorventiellä. (Flyparkin osoite on Pyhtäänkorventie 2, 01530 Vantaa). Pohjoisesta, Tuusulanväylää tultaessa, tulee kääntyä jo ruskeasannan liittymästä (numero 9) ja ajaa Junkersintien kautta, kentän laitaa Ilmakehälle. Tuusulanväylää etelästä tullessa voi kääntyä jo aiemmasta liittymästä. Kesäinen karttaote tästä linkistä

HUOM! Vallitsevissa olosuhteissa kisoihin ei oteta yhdistyksen ulkopuolisia katsojia ilman eri sopimusta.
HUOM! Huomioithan Korona -epidemiaa koskevat yleiset ohjeet. Osallistuminen on ehdottomasti kiellettyä, mikäli sinulla on mitään yskään, nuhaan tai muihin hengitystietauteihin liittyviä oireita tai kuumetta.