Winter Warmup I Vantaa 7.3.2021

CAS-kilpailu

Aika: Sunnuntai 7.3. klo 13.00-15.00 (Huom! Ajoissa valmistautumaan!)

Huom! Koronatilanteesta johtuen maksimi osallistujamäärä on 10 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Paikka: Sisäampumarata Ruutisavu, Kiitoradantie 6, Vantaa (jos ovi on kiinni soita kelloa)

Ratavuorolla ammutaan (pahvitauluihin simuloiden) niin monta CAS-tyylistä stagea kuin aika antaa periksi. Aika ja tulokset kirjataan ja julkistetaan, ja toiminta tapahtuu muutenkin kuten tavanomaisissa CAS-kilpailuissa. Radalla ei voi käyttää haulikkoa tai mustaruutilatauksia. Halutessaan voi ampua myös WB asein.

Huom! koteloimattomat ja tyhjät aseet säilytetään paikan päällä osoitetuilla safety-alueilla. Kaikkien tulee suojata näkö ja kuulo ampuma-alueella ollessaan. Maskin käyttöä suositellaan koko tilaisuuden ajan. Yhdistys hoitaa taulut ja teipit.

Hinta: 20€
Maksu tilille OmaSP: FI02 4108 0010 9159 50
Käytä viitenumeroa: 2021030714
Patruunakulutus: noin 20ls/stage. Arvio 3-4 stagea.

Pistoolikaliberit esim .38SPL – .45LC sallittu lyhyillä ja pitkillä aseilla. Mustaruutilatauksia tai haulikkoa ei käytetä!
Suositellaan käyttämään vaippa-, puolivaippa- tai päällystettyjä (Ares, H&N, Alsa tms.) luoteja lyijypölyn vähentämiseksi.

Ajo-ohjeet

Huomaa, että Kiitoradantien puolelta piha-alueelle johtava portti on iltaisin ja viikonloppuisin usein suljettu. Myöskään takapihan kautta (pyhtäänkorventie/Flypark) ei enää voi ajaa, vaan autopaikat ovat Kiitoradantien varressa, korttelien edessä, annetussa osoitteessa.

Ilmoittautuminen

Olen tietoinen COVID-19 epidemiaan liittyvistä riskeistä, rajoituksista ja suosituksista. Olen arvioinut henkilökohtaiset riskini omalta kohdaltani kilpailuun ilmoittautuessani. Mikäli sairastun myöhemmin, ymmärrän velvollisuuteni perua ilmoittautumiseni.
Mikäli pandemiaa koskevat säännöt niin edellyttävät ilmoitetaan mahdollisista peruutuksista ja/tai lisäohjeista ensisijassa sähköpostitse.