Winter Warmup I 22.-23.2.2020

from to
CAS-kilpailu

Aika: Ensimmäinen vuoro La 22.2. klo 21.00-23.00 JA toinen vuoro Su 23.2. klo 9.00-11.00.

Paikka: Sisäampumarata Ruutisavu, Kiitoradantie 6, Vantaa (jos ovi on kiinni soita kelloa)

Ratavuorolla ammutaan (pahvitauluihin simuloiden) niin monta CAS-tyylistä stagea kuin aika antaa periksi. Aika ja tulokset kirjataan ja julkistetaan, ja toiminta tapahtuu muutenkin kuten tavanomaisissa CAS-kilpailuissa. Radalla ei voi käyttää haulikkoa tai mustaruutilatauksia. Halutessaan voi ampua myös WB asein.

Huom! koteloimattomat ja tyhjät aseet säilytetään paikan päällä osoitetuilla safety-alueilla. Kaikkien tulee suojata näkö ja kuulo ampuma-alueella ollessaan. Yhdistys hoitaa taulut ja teipit.

Hinta: 20€/vuoro tai 30€ molemmat vuorot per osallistuja.

Maksu tilille OmaSP: FI02 4108 0010 9159 50

Käytä viitenumeroa: 2020022228

Patruunakulutus: noin 20ls/stage. Arvio 3-4 stagea per vuoro.

Pistoolikaliberit esim .38SPL – .45LC sallittu lyhyillä ja pitkillä aseilla. Mustaruutilatauksia tai haulikkoa ei tarvita!

Suositellaan käyttämään vaippa-, puolivaippa- tai päällystettyjä (Ares, H&N, Alsa tms.) luoteja lyijypölyn vähentämiseksi.

Huom! Ruutisavun asiakastiloissa on mahdollisuus majoittautua la-su väliseksi yöksi, mutta vain ennakkoon ilmoittautumalla! Tarjolla on kova lattia ja WC-tilat.

Huomaa, että Kiitoradantien puolelta piha-alueelle johtava portti on iltaisin ja viikonloppuisin useimmiten suljettu.
Radalle pääsee ajamalla Wihuri Oy:n ja Ruutisavun väliselle piha-alueelle takakautta. Radalle tulee siis ajaa Pyhtäänkorventien kautta, Flyparkin avoimen puomin kautta, seuraten Flyparkin kylttejä Ilmakehällä ja Pyhtäänkorventiellä. (Flyparkin osoite on Pyhtäänkorventie 2, 01530 Vantaa). Pohjoisesta, Tuusulanväylää tultaessa, tulee kääntyä jo ruskeasannan liittymästä (numero 9) ja ajaa Junkersintien kautta, kentän laitaa Ilmakehälle. Tuusulanväylää etelästä tullessa voi kääntyä jo aiemmasta liittymästä. Kesäinen karttaote tästä linkistä

Huom! Yöpyminne mahdollista vain ennakkoon ilmoittautumalla.
Vierailijat ovat tervetulleita seuraamaan COWS'n järjestämiä ampumakisoja. Pyydämme kuitenkin kiinnittämään huomiota turvallisuusmääräyksiin. Kaikilla ampumarata-alueella liikkuvilla tulee olla suojalasit ammunnan aikana. Kuulosuojaimet ovat erittäin suositellut. Ampuma-aseita saa olla mukana vain kilpailuun osallistuvilla. Pukeutumisvaatimuksia ei sinällään ole, mutta toki lännenhenkistä asua arvostetaan vieraillakin. COWSin jäsenien yöpyessä vierailun aikana majoitusmaksut koskevat soveltuvin osinm ja voit ilmoittaa yöpymisen tällä lomakkeella.