Rootsinpyhtää Rendezvous 2015 – 3.-14.6.2015

from to
5 Vanhemmat leirit jne Leirit ja elävöitykset

Lisätietoa löytyy osoitteesta rootsinpyhtaa.fi/rende2015

Leiri alkaa torstaina 3.6. ja päättyy sunnuntaina 14.6.

Ilmoittautuminen, eli valtauskirjan lunastaminen

Täyttäkää alla olevat tiedot. Maksakaa valtauksenne etukäteen COWS ry.n tilille POP FI90 4785 0010 0212 88 ja viitenumeroksi 1782. Osoittakaa valtauksenne esittämällä valtaustodistus paikan päällä valtausta lunastaessanne.

Leirimaksu

Rendezvous 2015 -leirin 3.6.-14.6. välisen ajan leirimaksu on C.O.W.S. r.y.:n jäseniltä 15 € / aikuinen, muilta 25 € / aikuinen. Kutsuvieraat tapauskohtaisesti ilmaiseksi. Leirin jäsenyys eli oikeus päivän oleskeluun ja yhden yön yöpymiseen leirissä maksaa 5 € / aikuinen. Jokisaunan käyttö ja vesi sisältyy leirimaksuun. Polttopuiden turhan käytön rajoittamiseksi leiri siirtyy veloittamaan maksun, joka on yhden rendedollarin suuruinen korilliselta (2 €). Valtauskirjat ja kansalaisuuspassi lunastetaan valtauskonttorista (joka toimii saluunassa).

Ainoastaan valtauskirjan tai kansalaisuuden haltijat ja heidän ryhmäänsä ilmoitetut henkilöt saavat oleskella leirissä. Leiri on yksityistilaisuus, eikä ulkopuolisilla ole leirin toimiessa alueelle asiaa ilman erillistä kutsua. Valtauskirja tai leiripassi on esitettävä vaadittaessa. Henkilöt joilla ei ole valtauskirjaa tai leiripassia voidaan poistaa leirin alueelta.

Kaikilta edellytetään ajanmukaista ns. periodipukeutumista, jonka leirin Marshal hyväksyy. Lisätietoja saa myös sähköpostitse osoitteesta rootsinpyhtaa@gmail.com. Ainoastaan ajanmukaiset asumukset ovat hyväksyttyjä.

Rootsinpyhtaa Rendezvous päätösjuhla perjantaina 12.6.