Rootsinpyhtää Rendezvous
20 vuotta!
Ilmoittautuminen

Leirit ja elävöitykset

Lisätiedot tapahtuman pääsivulta:


Oletko kiinnostunut Amerikan rajaseutujen ja villin lännen historiasta? Haluaisitko tutkia ja kokeilla, eläytyä ja oppia? Jos vastasit kyllä, Rootsinpyhtää Rendezvous -leiri on juuri sinua varten. Tervetuloa Ruotsinpyhtään leirille viettämään pitkää viikonloppua legendaarisen villin lännen historiaa elävöittäen!

Huom! Rendezvous-leiri on yksityistilaisuus, johon osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista ja hyväksymistä leirin jäseneksi. Leirin asukkaiden odotetaan noudattavan leirin sääntöjen ja eläytyvän tilaisuuden luonteeseen asianmukaisella tavalla, ml. aikakauden vaatetus jne. Esim. Puhelimet eivät saa olla julkisesti näkyvillä, poislukien hetkellisiä kuvaustapahtumia. Ilman ennakkoilmoittautumista leirillä vierailu on mahdollista vain lauantaina 10.6. kello 13-17.

Maksut:

Koko viikonlopun leirijäsenyys COWS-jäsenille viimeistään 30.5. ilmoittautuneille 10 €
Koko viikonlopun leirijäsenyys muille kuin COWS-jäsenille sekä kaikille 30.5. jälkeen ilmoittautuneille 20 €
Lapset (2-17v) puoleen hintaan, lapset alle 2v maksutta.

Maksa kisamaksut COWS ry tilille: OmaSP: FI02 4108 0010 9159 50. merkkaathan viitenumeroksi 2024060655.

Kaikilta edellytetään ajanmukaista ns. periodipukeutumista, jonka leirin Marshal hyväksyy. Ainoastaan ajanmukaiset asumukset ovat hyväksyttyjä. Huoltajat vastaavat lapsistaan ja lemmikeistään koko leirin ajan.
Lisätiedot ja yleisohjeet tapahtuman pääsivulta
Lisätietoja saa myös sähköpostitse osoitteesta rootsinpyhtaa@gmail.com.

Paikka

Strömforsin ruukki, Rootsinpyhtää Bluegrass -festivaalin yhteydessä festivaalialueen nurmikentän pohjoispäässä. Ruukintie 11.

Ilmoittautuminen

Huom! Vain rajaseudun ajanmukaiset asutukset kelpaavat.
Kaikkien tapahtumaan osallistuvien tulee noudattaa kaikkia tapahtumaa koskevia turvamääräyksiä ja järjestäjän edustajien turvallisuuteen ja järjestykseen liittyviä ohjeita. Vaarallisesti tai asiattomasti käyttäytyvä henkilö voidaan poistaa paikalta.