Alias-nimen valinta sekä käytössä olevat aliakset

Jokaisella Classic Old Western Society of Finland ry’n jäsenellä on käytössään oma Alias nimi, jolla hänet tunnetaan yhdistyksen piirissä. Ohjeet aliaksen valintaan ja listan varatuista aliaksista löydät Alias Gallerystä.

Alias on aikanana tullut tavaksi lännenharrastajien piirissä jo pelkästään luomaan vanhan lännen tunnelmaa, on sitten kyse ampumakilpailuista tai historian elävöittämisestä. Samalla se on kuitenkin myös hyvä tietoturvaa edistävä työkalu, koska esim. kisatulokset ja osallistujalistat voidaan laatia nettisivuille juuri niillä nimillä, joilla toisemme tunnemme, käyttämättä niitä toisia, ns. oikeita nimiä.

Toisaalta aliasnimet sopivat villinlännen teemaan. Leireillä, kisoissa ja muissa tapahtumissa* voit halutessasi omaksua aliaksesi ohella vaikka kokonaisen uuden elämän. Leirinuotioilla voit kertoa oikeasta itsestäsi juuri sen verran kuin haluat – kukaan ei ala elämästäsi heti utelemaan, aivan kuten ei olisi udeltu villin lännen rajaseudullakaan. Toki leirinuotioilla keskustellaan maailman sivu kaikesta mahdollisesta, mutta tärkein teema on yhteinen kiinnostuksen kohde, vanhan lännen historia, villinlännen aseet ja elämä rajaseudulla.

Millä nimellä sinä haluaisit tulla kutsutuksi?

*) Poikkeus tähän on luonnollisesti yhdistyksen kokoukset yms.