Gaalamuisteloita, osa 2

Valmistautuminen kyseiseen tapahtumaan alkoi varmaan jo pari kuukautta sitten.Mielessä alkoi pyöriä sopivan vaatteen hankinta. Ongelmia se vähän tuottikin tällaiselle ompelutaidottomalle poropeukalolle…Pitäisi löytää valmis puku sen ajan henkeen sopivaksi, ei ihan helppo nakki…Onneksi on teatterit olemassa ja sieltä löytää kaikenlaisia aarteita. Sieltä löysinkin ekaksi yhden puvun, minkä sitten hylkäsin kun löysinkin toisen vaihtoehdon yhdestä hääpukuliikkeestä. Puku sinänsä ei ollut ajan hengen mukainen, mutta pienillä lisävarusteluilla siitä sai ihan kelpo kokonaisuuden.

Viikonloppu saapui ja läksimme kohti Mäntyharjua. Oli tosi ihana yllätys että siellä oli koiraperheillekin huoneita, joten saimme karvakuonommekin mukaan. Olimme jo perjantaina paikalla rentoutumassa ja tutustumassa porukoihin. Perjantaina oli myös naisten kokous, missä olikin mukava tavata uusia sekä vanhoja tuttuja. Monien nimet olivat tulleet tutuiksi nettipalstalla, joten oli kiva tavata myös näin livenä. Lauantai aamu alkoi Cowsin kokouksella, mikä olikin mielenkiintoista seurattavaa näin ensikertalaisena. Sen jälkeen menimme kauhialla kiireellä Bella Coolan kanssa Motellin kampaajalle laitattamaan tukat tötterölle ja todella upeat tötteröt hän tekikin, suurkiitos Jaanalle!

Kello alkoi lähestyä 17.00, oli lähdettävä juhlapaikalle. Sydän tykyttäen saavuimme paikalle ja mikä näky meidät yllätti. Olin odottanutkin näkeväni hyvin pukeutuneita ihmisiä ajan hengen mukaisesti mutta olin todella yllättynyt miten paljon ihmiset olivat nähneet vaivaa illan eteen. Siellä oli todella paljon kauniita pukuja, etenkin naisilla, (mitenkään väheksymättä miesten pukuja, upeita olivat nekin)! Pukujen eteen naiset olivat tehneet varmasti monia monia tunteja töitä. Kyllä kateeksi käypi mitä taitavat ihmiset osaavat tehdä, kerrassaan UPEAA!

Myös illan kulku oli mielenkiintoinen. Arvonta ehkä pikkasen venähti pitkäksi, mutta palkinnot oli upeita ja varmaan jokainen sai jotakin. Myös isompien palkintojen arvonta piti jännitystä yllä, kun oli se tiputusmeininki…. Illan huipennus oli tietenkin kauden aikana ansioituneet jäsenet sekä kilpailuissa menestyneiden palkintojen jako. Hienoja palkintoja oli myös heille jaossa. Loppuilta menikin rennosti, tanssin ja musiikin pyörteissä. Fiilis oli loistava ja oli todella mukava katsella miten aidosti ihmiset nauttivat ja pitivät hauskaa. Järjestäjät olivat nähneet paljon vaivaa tilaisuuden eteen, joten SUURKIITOS mahtavasta juhlasta!

– Concho C.Ellen-