CAS Päiväkisa 7.6. Loppi

CAS-kilpailu

Paikka:      Nummenrannantie 769, 12920 Topeno

CAS Kisasunnuntai Lopella. Meneillään olevasta COVID-19 epidemiasta johdosta tapahtumaa koskee erikoisohjeita, joita kaikkien osallistujien tulee noudattaa. Huomioithan mikäli kuulut itse riskiryhmiin, tai epidemia aiheuttaa kohdallasi muuten poikkeavia riskejä itsellesi tai kanssakilpailijoille. Huomioithan myös yleiset suositukset erityisryhmien suojautumisesta ja käytäthän myös omaa harkintaa osallistumisesi ja suojautumisesi suhteen.

COVID-19 erikoisohjeet

-Kisatapahtumaan ei oteta yleisöä eikä vierailijoita.
-Mikäli olet flunssainen, yskässä tai sinulla on muita COVID-19 tautiin yhdistettyjä oireita, et saa osallistua kilpailutapahtumaan.
-Noudatathan käsihygieniasta ja muusta hygieniasta epidemiaan liittyen annettuja ohjeita. Huomioi tämä erityisesti käyttäessäsi yhteisiä tiloja kisapaikalla.
-Noudata radalla harkintaa ja säilytä etäisyys kanssakilpailijoihin.
-Kilpailupaikalla kaikkia suositellaan käyttämään tapahtuman ajan kasvosuojausta. Tämä voi olla moderni maski tai suodatin tai lännenhenkinen huivi, joka peittää kasvojen alaosan. Tämä tulee huomioida erikoisesti toimiessa ajanottajana yms.
-Kisassa tullaan käyttämään lähtökohtaisesti pieniä posseja, mikä huomioidaan kisajärjestelyissä ja tarpeen mukaan kisan suorittamisessa.

AIKATAULU JA JÄRJESTELYT:

Su 9.00 Rakentaminen alkaa
Su 9.30 Shooters Meeting
Su 10.00 Kisa alkaa

LAUKAUSMÄÄRÄT:
Ammutaan 6 stagea; ammuskulutus revolverit 60, kivääri 60, haulikko 30+
Kisasuunnittelu Sixpack Jim.

PYSÄKÖINTI:
Autot tulee mahdollisuuksien mukaan jättää hieman kauemmaksi. Käytössä on montut 2+3. Montussa 1 paukuttaa Esa ry.

MUUT TIEDOT:

Kisamaksu 20.00 euroa.
Osallistumismaksut ennakkoon COWS ry:n tilille
OmaSP: FI02 4108 0010 9159 50
viitenumero: 2020060714

Ilmoittautuminen

COVID-19 epidemian aikana yhdistyksen ulkopuoliset vierailijat eivät voi osallistua tapahtumaan. Kaikkien tapahtumaan osallistuvien (C.O.W.S. ry'n jäsenten) tulee noudattaa kaikkia tapahtumaa koskevia turvamääräyksiä. Kaikilla ampumarata-alueella liikkuvilla tulee olla suojalasit ammunnan aikana. Kuulosuojaimet ovat erittäin suositellut. Ampuma-aseita saa olla mukana vain kilpailuun osallistuvilla.
Pyydämme syöttämään joko sähköpostin tai puhelinnumeron, mahdollisia lisäilmoituksia varten, mikäli toimintaa koskevissa pakottavissa määräyksissä tulee ennen kilpailua jotain oleellisia tapahtumaan vaikuttavia muutoksia.