Winter Warmup (II) – Viikonloppu 16.-17.3.2019

Pvm
CAS-kilpailu

Aika: Lauantai 16.3.2019 – Sunnuntai 17.3.2019
Ampuma-ajat:
-Lauantai 21.00-23.00 ja
-Sunnuntai 07.00-09.00.

Paikka: Sisäampumarata Ruutisavu,
Kiitoradantie 6, Vantaa
(Jos ovi on kiinni soita kelloa)

Ratavuorolla ammutaan (pahvitauluihin simuloiden) niin monta CAS-tyylistä stagea kuin aika antaa periksi. Aika ja tulokset kirjataan ja julkistetaan, ja toiminta tapahtuu muutenkin kuten tavanomaisissa CAS-kilpailuissa. Radalla ei voi käyttää haulikkoa tai mustaruutilatauksia. Halutessaan voi ampua myös WB asein.

Huom! koteloimattomat ja tyhjät aseet säilytetään paikan päällä osoitetuilla safety-alueilla. Kaikkien tulee suojata näkö ja kuulo ampuma-alueella ollessaan.

Hinta: 20€/päivä, tai 30€/koko viikonloppu. Yhdistys hoitaa taulut ja teipit.
Maksu yhdistyksen tilille OmaSP:
FI02 4108 0010 9159 50
Viitenumero: 2019031628
Patruunat: noin 20ls/stage. Arvio 3-4 stagea/päivä.

Pistoolikaliberit esim .38SPL – .45LC sallittu lyhyillä ja pitkillä aseilla. Ei mustaruutilatauksia! Ei haulikkoa! Suositellaan vakavasti käyttämään vaippa-, puolivaippa- tai päällystettyjä (Ares, H&N, Alsa tms.)luoteja lyijypölyn vähentämiseksi.

Majoittuminen

Ampumaradan aulassa on mahdollisuus myös majoittautua omatoimisesti omilla varusteilla. Tarjolla ei siis ole mitään hienouksia, pl. toimiva vessa, vain kylmä lattia jolle voi bedrollinsa levittää. Yöpymistarvikkeet tulee kasata siististi ennen ampumistoiminnan aloittamista sunnuntai aamuna. Ei ruuanlaittomahdollisuutta. Mikäli kuitenkin haluat mahdollisuutta hyödyntää, majoittautumiseen tulee ilmoittautua etukäteen.

Ajo-ohjeet

Huomaa, että Kiitoradantien puolelta piha-alueelle johtava portti on iltaisin ja viikonloppuisin useimmiten suljettu. Radalle pääsee ajamalla Wihuri Oy:n ja Ruutisavun väliselle piha-alueelle takakautta. Radalle tulee siis ajaa Pyhtäänkorventien kautta, Flyparkin avoimen puomin kautta, seuraten Flyparkin kylttejä Ilmakehällä ja Pyhtäänkorventiellä. (Flyparkin osoite on Pyhtäänkorventie 2, 01530 Vantaa). Pohjoisesta, Tuusulanväylää tultaessa, tulee kääntyä jo ruskeasannan liittymästä (numero 9) ja ajaa Junkersintien kautta, kentän laitaa Ilmakehälle. Tuusulanväylää etelästä tullessa voi kääntyä jo aiemmasta liittymästä. Kesäinen karttaote tästä linkistä

Ilmoittautumislomake