Rendezvous 2018 - Lucky Gamblers Old West Shootout - ilmoittautuminen

Leiri alkaa 7.6. ja päättyy 17.6.

Lisätietoja osoitteessa: rootsinpyhtaa.fi/rende2018

HUOM! SITOVA ILMOITTAUTUMINEN LUCKY GAMBLERS OLD WEST SHOOTOUTIIIN ON TEHTÄVÄ 25.5. MENNESSÄ!

Ilmoittautuminen, eli valtauskirja

Täyttäkää alla olevat tiedot. Maksakaa valtauksenne etukäteen COWS ry.n tilille POP 478500-121288 ja viitenumeroksi 2 01806 07109. Osoittakaa valtauksenne esittämällä valtaustodistus paikan päällä valtausta lunastaessanne.

Leirimaksu

Rendezvous 2018 -leirin 7.6. – 17.6. välisen ajan leirimaksu on C.O.W.S. r.y.:n jäseniltä 15 € / aikuinen, muilta 25 € / aikuinen. Kutsuvieraat tapauskohtaisesti ilmaiseksi. Kaupungin kansalaisuus eli oikeus päivän oleskeluun ja yhden yön yöpymiseen leirissä maksaa 5 € / aikuinen. Jokisaunan käyttö ja vesi sisältyy leirimaksuun. Polttopuiden turhan käytön rajoittamiseksi polttopuukori on maksullinen ja hinta tarkentuu viimeistään leirillä. Valtauskirjat ja kansalaisuuspassi lunastetaan valtauskonttorista (joka toimii saluunassa).

Ainoastaan valtauskirjan tai kansalaisuuden haltijat ja heidän ryhmäänsä ilmoitetut henkilöt saavat oleskella leirissä. Leiri on yksityistilaisuus, eikä ulkopuolisilla ole leirin toimiessa alueelle asiaa ilman erillistä kutsua. Valtauskirja tai leiripassi on esitettävä vaadittaessa. Henkilöt joilla ei ole valtauskirjaa tai leiripassia voidaan poistaa leirin alueelta.

Kaikilta edellytetään ajanmukaista ns. periodipukeutumista, jonka leirin Marshal hyväksyy. Lisätietoja saa myös sähköpostitse osoitteesta rootsinpyhtaa@gmail.com. Ainoastaan ajanmukaiset asumukset ovat hyväksyttyjä.


Lucky Gamblers Old West Shootout!

Huom! Myös Two Horse Townin asukkaiden on erikseen ilmoitettava osallistumisestaan Lucky Gamblers Old West Shootoutiin!

OSALLISTUMINEN EDELLYTTÄÄ ASIANMUKAISTA SUOJAUTUMISTA SEKÄ AJANMUKAISEN COLT, WINCHESTER TAI DERRINGER AIRSOFT-ASEEN. HYVIN RAJOITETTU MÄÄRÄ VÄLINEITÄ ON TARJOLLA LAINAKSI. SAAT OMAT VÄLINEET EDULLISESTI COWS:N JÄSENEDULLA PROAIRSOFTISTA
INTIAANIHARRASTAJAT PÄÄSEVÄT LUONNOLLISESTI MUKAAN TUSSUNUOLILLA.


Leriin osallistumispäivät:
Asumukseni on: