Mahdollisuus CAS Harjoitteluun 5.-6.5.

Vapaa harjoittelumahdollisuus COWSin jäsenille Cowboy Action Shooting –turvakurssin yhteydessä 5. – 6.5.2018 Lopen ampumaradalla, Nummenrannantie 769, 12920 Topeno

Toimintamontuilla on erinomaiset mahdollisuudet harjoitella ja testata omia taitojaan ja välineitään, ja valmistautua esimerkiksi lähestyvään CAS SM kisaan.

Turvakurssilaisilla on luonnollisesti etuoikeus monttuihin käytännönharjoittelun aikana, mutta he eivät kuitenkaan tarvitse kuin yhtä monttua kerrallaan. Harjoitusmahdollisuus on la 9-18 ja su klo 11 alk. Turvakurssin käyttämät rakenteet purettaneen noin klo 14, jonka jälkeen voi harjoitella omiin tauluihin. Harjoittelijat vastaavat omien jälkiensä siivoamisesta. Harjoittelun osalta kurssin aikana yleisvalvojana toimii John Parker.

Huomaathan myös, että Turvakurssin yhteydessä voi suorittaa myös RO I -toimitsijakurssin, jonne toivotaan tulevan jo kokeneita ampujia, ja niitä jotka kokevat asioiden jo päässeen unohtumaan.

Harjoittelijoilla on myös majoitusmahdollisuus, mutta turvakurssilaisilla on etuoikeus huoneisiin. Majoitusmaksu 10e. majoittua voi myös alueella muutoin, jolloin vesi/saunamaksu 5 eur.

Pyydämme ystävällisesti imoittamaan jos olette aikeissa tulla harjoittelemaan.

Ilmoittautumislomake / Harjoittelu