Winter Warmup 1 (12.2.2017) Tulokset

Kilpailun tulokset
Winter Warmup 1 Tulokset:
—-

COWS järjestää sisäratavuoron CAS ammuntaa varten Vantaalla Ruudinsavulla helmikuussa ja maaliskuussa.
(Tämä ilmoitus koskee ensimmäistä kertaa.)

Aika: Sunnuntai 12.2.2017 kello 8.00-11.00.
(Jos ovi on kiinni soita kelloa, kuuluu nyt myös radalle)

Paikka: Sisäampumarata Ruutisavu, Kiitoradantie 6, Vantaa

Ratavuorolla ammutaan (pahvitauluihin simuloiden) niin monta CAS-tyylistä stagea kuin aika antaa periksi. Aika ja tulokset kirjataan ja julkistetaan, ja toiminta tapahtuu muutenkin kuten tavanomaisissa CAS-kilpailuissa. Radalla ei kuitenkaan voi käyttää haulikkoa tai mustaruutilatauksia. WB:nä tai muulla haluamallaan ampumatyylillä voi ampua. Vuoroilla saattaa olla lajista kiinnostuneita vierailijoita, joten toimimme esimerkillisesti. Esim. kivääritelineitä ei ole, mutta jos muuta ei paikan päällä sovita, koteloimattomat ja tyhjät aseet tulee aina kuljettaa turvallisesti kiinteiden ampumapaikkojen takana olevalle pöydälle, joka toimii safetynä. 

Hinta: 20€/kerta. Yhdistys hoitaa taulut ja teipit.
Vuoron voi maksaa tasarahalla paikan päällä, tai jälkikäteen pankkitilille, jolloin osallistujille ilmoitetaan käytettävä viitenumero.

Patruunat: noin 20ls/stage.
Pistoolikaliberit esim .38SPL – .45LC sallittu lyhyillä ja pitkillä aseilla. Ei mustaruutilatauksia! Ei haulikkoa! Suositellaan vaippa- tai päällystettyjä luoteja.

Tärkeää: Huomaa, että Kiitoradantien puolelta piha-alueelle johtava portti on iltaisin ja viikonloppuisin suljettu. Radalle pääsee ainoastaan ajamalla Wihuri Oy:n ja Ruutisavun väliselle piha-alueelle takakautta. Radalle tulee siis ajaa Pyhtäänkorventien kautta, Flyparkin avoimen puomin alta, seuraten Flyparkin kylttejä Ilmakehällä ja Pyhtäänkorventiellä. Flyparkin osoite on Pyhtäänkorventie 2, 01530 Vantaa. Pohjoisesta, tuusulanväylää tultaessa, tulee kääntyä jo ruskeasannan liittymästä (numero 9) ja ajaa Junkersintien kautta, kentän laitaa Ilmakehälle. Tuusulanväylää etelästä tullessa voi kääntyä jo aiemmasta liittymästä.

Tarkempi ajo-ohje kartan kanssa toimitetaan tarvittaessa, kunhan pyydät sitä naamakirjassa tai alla ilmoittautumislomakkeessa. Voit myös antaa muita kommentteja kommentikentässä, esim. varustepuutteet tms. Syötä myös tällöin sähköpostiosoitteesi.