Wiley E. Weasel

Weasel Everstin omin sanoin:
Experience an exciting once in a lifetime opportunity! Bid adieu to hardship and poverty. Be amonge the brave to recapture the untouchde 17th century landse of Rootsinpyhtaa and joine the Ole Frontier Freedom Fighters to-day. Say yea, and go East my friend, go East, where cleane aire and ancient atmosphear will make you feele righte at home.

Colonel (ret.) Wiley E. Weasel
Freedom Fighter and Reverend Preacher of the Ways of the Wilde!

Liity Wiley E. Weaselin joukkoihin!
Pyrkimyksenämme on haltuun ottaa ja jälleen asuttaa itäisen rajaseudun autioitunut kauppa-asema ja palauttaa itäisen territorion maat niiden alkuperäisille omistajille. Ensivaiheen tehtävänämme on perustaa leiri hylätyn 1700-luvun aavekaupungin laitamille alkuperäisasutuksen jäljiltä yhä seisovien raunioiden suojaan.

Ympäröivän alueen ovat kahden viime vuosisadan aikana vallanneet vihamieliset alkuasukkaat ja muut uskon wiholliset. Tehtävämme luontaiset vaarat edellyttävät partion jäseniksi kykeneviä turkismetsästäjä, intiaanitiedustelijoita ja sotureita. Seuraavat taidot ovat ehdottoman välttämättömiä, mainittakoon erityisesti, mustaruutiammunta, veitsen ja tomahawkin käsittely sekä intiaanikanootin, muun muassa. Retkikunnan mukana kulkevia perheenjäseniä, jotka eivät hallitse näitä taitoja, kehotetaan ankarasti osallistumaan leirissä tapahtuvaan koulutukseen ennen mahdollisia yhteenottoja.

Retkikuntaan osallistuville jäsenille ei makseta korvausta, muutoin kuin siinä muodossa mitä sotasaaliina tai alueen viljavista antimista on saatavilla tai on muilla keinoin mahdollista ottaa haltuun alkuasukkailta. Edeltä lähetetty etuvartiojoukko tulee turvaamaan joen törmällä sijaitsevan alkuasukkaiden alkeellisen kylpylaitoksen sekä polttopuita, juomavettä ja rakennusaineita riittämään täydet kymmenen päivää ja yötä, minkä jälkeen kohtaamme luonnon karut olosuhteet tai peräydymme aikaisempiin asemiin.

Älä epäröi! Liity Ev. Wiley E. Weaselin joukkoihin ja koe villi rajaseutu täynnä musiikkia ja tanssia. Liity joukkoihin jo tänään!

www.rootsinpyhtaa.fi

Weasel